19 συγγραφείς γράφουν...

• Thread starter Thread starter sv8fmz
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

sv8fmz

Economy-Class-Member
Περιοχή
ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ - ΣΑΜΟΥ 12 D.M.E. ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΟΦΛΙ ΤΟΥ 09
Website
www.gzaimis.gr
TO AKOLOY8O KEIMENO (POY AKOLOY8H SE PARA8ESH) TO BRHKA STO INTERNET STIS 10/11/2003.
EXEI PERASEI SXEDON 11 MHNES!!!!!!!!
MHPOS GNWRIZH KAPOIO MELOS AN EPITELOYS KYKLOFORHSE

19 συγγραφείς γράφουν ιστορίες για αεροδρόμια

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2003 07:00
ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ γνωστοί Eλληνες συγγραφείς, ανάλογα με την καταγωγή και τα βιώματά τους, θα γράψουν από ένα διήγημα αφιερωμένο το καθένα σε ένα από τα αεροδρόμια της χώρας μας.

Με τον τρόπο αυτό, σκέφτηκε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και το υπουργείο Μεταφορών σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Καστανιώτη, να γιορτάσει την επέτειο των 100 χρόνων της Πολιτικής Αεροπορίας. Κάθε συγγραφέας θα πρέπει να αφηγηθεί μία προσωπική ιστορία, μια ιδιαίτερη στιγμή ή ένα γεγονός που έζησε ο ίδιος σε κάποια αεροδρόμιο, στο έδαφος ή στον αέρα.

Ο Βορειοελλαδίτης Γιάννης Ξανθούλης ανέλαβε να γράψει για το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, ο Αρης Σφακιανάκης του Ηρακλείου, η Μαρία Σκιαδαρέση της Κεφαλονιάς, ο Μηνάς Βιντιάδης της Ρόδου, η Ζέφη Κόλλια της Μυκόνου, η Λένα Διβάνη της Σαντορίνης, ο Αλέξανδρος Ασωνίτης της Κέρκυρας, ο Μήτσος Κασόλας του Ακτιου, ο Γιώργος Ζαρκαδάκης των Κυθήρων, ο Στέφανος Δάνδολος της Κω, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος της Λέσβου, ο Κώστας Μουρσελάς της Αθήνας, ο Πέτρος Τατσόπουλος των Χανίων, ο Γιώργος Παπαχρήστος της Λέρου, ο Μάνος Κοντολέων της Ζακύνθου, η Βασιλική Αλμπάνη της Λήμνου, η Πέπη Μούστου της Σκιάθου, ο Αννα Σωτρίνη της Χίου και η Αμάντα Μιχαλοπούλου της Σάμου.

Για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, είχε ήδη κυκλοφορήσει, εν όψει της ΔΕΘ, το πρώτο διήγημα με τίτλο «Φιλότιμο Θεσσαλονίκης» του Αντώνη Σουρούνη. Αλλά για τη Θεσσαλονίκη επίκειται η έκδοση και δεύτερου διηγήματος, του Γιώργου Σκαμπαρδώνη αυτή τη φορά.

Ολα τα τεύχη με τα διηγήματα θα διανέμονται δωρεάν στο χώρο του αεροδρομίου. Εως τα Χριστούγεννα θα έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των διηγημάτων, οπότε θα πραγματοποιηθεί και η έκδοση βιβλίου, αφιερωμένου στα 100 χρόνια της Πολιτικής Αεροπορίας

SV8FMZ

Έχω την εντύπωση ότι έχει κυκλοφορήσει. Σε κάποια εφημερίδα τότε είχα διαβάσει και αποσπάσματα των διηγημάτων. :wink:

Kai tou Hrakleiou exei vgei,apo ton Ari Sfakianaki,to eida tis proalles se ena filiko spiti. Den to diavasa,mono mia grigori matia tou eriksa. Min fantasteite,pantws, kamia trelli ektasi....5-6 selides einai (to sygekrimeno,toulaxiston)

Mήπως είναι αυτά που δίνει η ΥΠΑ????? ¨εχω δει στο βενιζελος στο lounge της Ο.Α για Μύκονο και Καβάλα νομίζω.......

Ακριβώς

Αυτό είναι φίλε μου. Διανέμετο δωρεάν επί 6 μήνες στα αεροδρόμια.

Τι μανία έχει πιάσει ορισμένους να ξεθάβουν τόπικς τα οποία είναι ... μερικών ετών!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.