4U@Stuttgart!

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Hristos

Concorde-Class-Member
Περιοχή
Karlsruhe / Germany
Website
www.airliners.gr
simera telifonisa me enan apo to Germanwings - Call Center, kai rotiksa giati mexri tora then mporoume na mparaggeloume isitiria gia to kalokairi, apo Stutgardi (apo tin Colonia mporoume na mparaggeloume tora apo peripou enan mina)

Me ipe oti then kseroune tin ginetai, ala i gnosto oti iparxoune problimata kai oti ine alithia oti to dromologio apo Stuttgart tha eprepe na ine online apo tin 1. tou minos :?

re elpiso, tora avtin tin stigmi, oti tha fortosoune to dromologio online....

letai na kopsie i 4U ta dromologia apo STG??

Hristos

den to pisteuo na kopsoun tin Stuttgart. Ta noumera pou akousa apo ekei eitan genika kala. Isos na ginoun edo kai ekei merikes perikopes. Min ksehnas oti i Germanwings ksekinaei na petaei apo Berlin, kai kapou prepei na kopsi gia na bri ta aeroplana: sigoura kai apo tin Stuttgart (isos pio poly apo tin Kollonia-Bonni)

PANTOS APO CGN PROSTHETEI DROMOLOGIA .........

EKSALLOU EXEI KAI APO PISO THN LH KAI EUROWINGS POU MPOREI NA PAREI AEROPLANA ....

APO KAI PROS SKG GIA CGN KAI STR PAEI POLY KALA MEXRI STIGMHS H ETAIREIA ME 120 KAI PANO EPIBATES PANTA .......

ANTE NA PETAEI KAI APO BER PROS ELLADA ...

i Lufthansa/Germanwings/Eurowings ehei ena problima to opio eisos na sas fanei asteio alla fenete na einai sobaro:

diabasa oti i Lufthansa ehei men stored A319/A320 (ph. ta aeroplana pou eitan nikiasmena Khalifa) ta opia tha mporouse na ta dosei stin Germanwings:

alla den ehei pilotous/pliromata gia auta ta aeroplana !!!!

gia auton ton logo ekane metatropes se merika apo ta 737-300 ta opia ehooun tora 2 seires theseon parapano apo palia.

auto tin "kobei" ligo sto megaloma tou stolou tis Germanwings

pisteuo omos oti i Lufthansa fobate, den ksero gia pious logous, na proslabei epipeon prosopiko kai na megalosi ton arithmo aeroplanon tou omilou.

i agora einai gemati me pilotous pou psahnoun douleia: ph. i pilotoi tis Aero Lloyd