gkal
Low-Cost-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- AEE
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
Και δεν είναι μόνο όνειρο,είναι ολόκληρη η πόλη ένα μουσείο,ένα κόσμημα,μια απίστευτη εμπειρία,ένα μοναδικό αξιοθέατο και πολλά άλλα...
Το ταξίδι αυτό το ονειρευόμουν από καιρό πριν για 2 λόγους.Ο πρώτος ήταν ότι είχα πολύ καιρό να δω μια πολύ στενή(αδερφική) μου φίλη η οποία σπούδαζε εκεί και ο δεύτερος ότι πάντα ήθελα να γνωρίσω κ’εγώ την περίφημη <<πόλη του φωτός>> για την οποία είχα ακούσει τόσα πολλά.Έπειτα λοιπόν από αρκετό ψάξιμο και αλλεπάλληλες ανατροπές στα σχέδιά μας έκλεισα τα εξής,περίπου 15 μέρες πριν:
ATH-CDG A3 616 28/10/09
CDG-ATH A3 617 2/11/09
Όλα semiflex σύνολο 240 € rt
Φυσικά από τη στιγμή που τα έκλεισα έκανα υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην σκέφτομαι όλη την ώρα το ταξίδι…
Το προηγούμενο βράδυ e-check in,σειρά 27 αριστερό παράθυρο και ένα πλατύ χαμόγελο καθώς κοιτούσα και ξανακοιτούσα το boarding pass. Και επιτέλους ξημέρωσε 28 Οκτωβρίου!!!Αφού ετοιμάστηκα-πετώντας ήδη στα 30000 πόδια μέσα μου-έκανα κάτι δουλίτσες και ξεκίνησα για ένα από τα καμάρια των γερμανών στην Ελλάδα,το LGAV (το οποίο πληρώνουμε χρυσό είτε πετάμε είτε όχι).Baggage drop off με μια υπάλληλο η οποία ήταν ευγενική μόνο μέχρι τα απολύτως τυπικά χωρίς όμως να γίνεται αγενής ενώ ήταν κάτι σαν τραβάτε με κ’ας κλαίω.Μετά από ένα μίνι γεύμα στο sbarro(ίσως το πιο ωραίο εστιατόριο του αεροδρομίου) βουρ στη Β15 για επιβίβαση στο καινούριο 320(δεν πρόσεξα νηολόγιο).Θερμό καλωσόρισμα απ’το προσωπικό καμπίνας και στα ηχεία μέτρια blues μουσική η οποία ευτυχώς ήταν μόνο για το boarding(γι’αυτό την λένε άλλωστε boarding instrumental music
),πληρότητα γύρω στο 100%,τα καθίσματα αναμενόμενα άνετα και 30 λεπτά καθυστέρηση που στην άφιξη είχε μειωθεί στα 10.Στις 16.30 pushback , μετά από κανένα 10λεπτο τροχοδρόμηση στον 03L και ready for takeoff! 
η συνέχεια σε λίγο
Το ταξίδι αυτό το ονειρευόμουν από καιρό πριν για 2 λόγους.Ο πρώτος ήταν ότι είχα πολύ καιρό να δω μια πολύ στενή(αδερφική) μου φίλη η οποία σπούδαζε εκεί και ο δεύτερος ότι πάντα ήθελα να γνωρίσω κ’εγώ την περίφημη <<πόλη του φωτός>> για την οποία είχα ακούσει τόσα πολλά.Έπειτα λοιπόν από αρκετό ψάξιμο και αλλεπάλληλες ανατροπές στα σχέδιά μας έκλεισα τα εξής,περίπου 15 μέρες πριν:
ATH-CDG A3 616 28/10/09
CDG-ATH A3 617 2/11/09
Όλα semiflex σύνολο 240 € rt
Φυσικά από τη στιγμή που τα έκλεισα έκανα υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην σκέφτομαι όλη την ώρα το ταξίδι…

η συνέχεια σε λίγο