Πτήσεις κυβερνητικών στελεχών με α/φ της Π.Α.

Ναι, μπορει. Το ποσο μεσα στις ΗΠΑ εξαρταται απο πολλα αλλα το Αθηνα-ΝΥ το κανει πολυ χαλαρα. Το range ειναι χοντρικα 11Κ χιλιομετρα. To 7x δινει λιγα παραπανω χιλιομετρα αποτι το υπαρχων GV.
 
  • Like
Reactions: GEM
Υπάρχει μια πληροφορία ότι η Κύπρος ενδιαφέρεται να αγοράσει το Gulfstream V "678" της 352 Μοίρας, δεδομένου ότι και αυτοί έχουν συχνές ανάγκες μετακινήσεων προς Βρυξέλες κλπ.
 
Φαίνεται ότι η αγοραπωλησία για το "678" δεν προχώρησε. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραχωρηθεί δωρεάν στην Κύπρο ένα από τα δυο ERJ-135, πιθανώς το ERJ-135LR (145-209). Υπομονή, θα δείξει...
 
Θυμός για το δωρεάν, αλλά ας φύγει από εμάς έστω και έτσι.
 
Νομίζω ότι παραχωρείτε δωρεάν διότι ούτε εμείς το είχαμε αγοράσει. Μας είχε δοθεί ως δώρο λόγω κάποιας αγοράς (προφανώς προτιμολογημένης) που είχαμε κάνει.
 
Ναι ήταν "δώρο"
Αλλα δωρίζεις το δώρο!?
Ντροπή μόνο:)
 
Χωρίς να είναι 100% επιβεβαιωμένο, φαίνεται ότι τελικά μεταβιβάζεται στην Κυπριακή Δημοκρατία το Legacy και παίρνει αριθμό CAF-001.
 
8F61EC23-AF47-4697-9FC4-1482DE5E1F91.jpeg
Και με τα χρώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας
Φωτογραφία Κωνσταντίνου Σωτηροπούλου από το λογαριασμό στο Instagram ->cyspotter
 
Σύμφωνα με την σημερινή έκδοση της εφημερίδας "Δημοκρατία" η κυβέρνηση δρομολογεί με κάθε μυστικότητα την προμήθεια ενός ακόμα VIP αεροσκάφους, Falcon 6X ή 8X.
 
Top