Aeroflot στην Αθήνα

• Thread starter Thread starter Phantom Phixer
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Phantom Phixer

First-Class-Member
Περιοχή
Over and above.
Website
community.webshots.com
Μήπως γνωρίζει κάποιος καλός κύριος, κυρία ή δεσποινίδα με τι σκοπεύει να πετάει η Aeroflot από και προς την Αθήνα το καλοκαίρι που έρχεται;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συμφωνα με μια υποθετικη κρατηση που εκανα στο site της Aeroflot οι πτησεις SVO-ATH και αντιστροφα θα γινονται με Airbus Α321.

Ευχαριστω. Ναι, το ειδα κι εγω αυτο. Αλλα λεω μηπως υπαρχει εδω καποιος "insider" ή καποιος ποιο καλα πληροφορημενος.

Παιδια δεν ειναι στανταρ. Ολο το καλοκαιρι θα βλεπουμε το γνωστο μειγμα Tu154/Il-96/319/320/321, λεω εγω :wink:

Phantom Phixer":21kng4n7 said:
Κρίμα πάντως, θα ήθελα κάτι ποιο… Σοβιετικό. :(

Σίγουρα όχι μονο εσύ... Αλλα σιγά σιγά πρέπει να συνηθίσουμε ότι η εποχή έχει περάσει ανεπιστρεπτί (η τουλάχιστον έχει αρχίσει να δύει το ρωσικο άστρο). Να μια καλή ευκαιρία να αναβαθμίσουνε με νέους κινητήρες και avionics τα αεροσκάφη ώστε να πάρουνε άδεια υπερπτήσεως της Ευρώπης! ... :wink: 8) :oops:

Σύμφωνα με το nooz.gr, η εταιρεία πάει πίσω την αγορά 5 Α320/321 που ήταν να της παραδοθούν Q1 του 2010, για ένα και δύο χρόνια, επικαλούμενη την οικονομική κρίση. Λέτε να καταλήξουν στη MIG και αυτά :great: ? Ά ρε γίγαντα Βγαινό 8) , σε λίγο θα σε πληρώνουν να τους ξεστοκάρεις :mrgreen: ...
:arrow: http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=309726&cid=0

H Aeroflot αυξάνει τις πτήσεις της προς Αθήνα σε δύο την ημέρα. Από 11 Ιουνίου θα φεύγει από SVO στις 10:05-12:35 με Α321 και στις 19:55-22:25 με A320 εκτός Παρασκευής. Νομίζω ότι πρώτη φορά η εταιρεία θα έχει 2 πτήσεις την ημέρα, άρα οι αφήξεις των Ρώσων για το καλοκαίρι φαίνονται ότι θα είναι αυξημένες.
Οι δικές μας πρωταθλητές τι κάνουν; Μάλλον κλώθουν αυγά.
Καλά που η Α3 θα προσπαθήσει να εξυπηρετήσει την πληθώρα των Ελληνορώσων της Θεσσαλονίκης.