Aerolineas Argentinas

  • Thread starter Thread starter payneful_tales
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν είχα ιδέα για το προσωνύμιο τους...εδώ το LV-ZYI, στη μοναδική μου πτήση με ένα 732 της Αerolineas πριν 3 χρόνια από Ιγκουαζού για Μπουένος Άιρες.

gallery/image_page.php?id=9825

Άσχετα από την ιστορία τους και τις συγκινισιακές φορτίσεις, μια απόσυρση τη θέλανε...στην πάλαι ποτέ cronus airlines είχα πιο άνετες πτήσεις από αυτή.
 
Ήμαρτον..Είμαι ο μόνος που βρίσκει αυτόν τον χρωματισμό αποκρουστικό; Ο προηγούμενος ήταν απείρως καλύτερος κατά την γνώμη μου. Αυτός ο νέος χρωματισμός ταιριάζει σε καμμιά χαμηλού κόστους ή το πολύ σε τσαρτεράδικη.
 
Ε γουστα ειναι αυτα..Εμενα πχ μου αρεσει. Ειναι μια ανανεωση! Αλλωστε σχεδον καμια εταιρια δεν εχει τα ιδια χρωματα με παλια! Ακομα και μικροαλλαγες εχουν κανει (μιλαω για παλιες, οχι 5-10 χρονων)..!
 
Ανανέωση μπορείς να κάνεις και με κάποια μικροαλλαγή, η οποία "φρεσκάρει" τον χρωματισμό, χωρίς να τον αλλάζεις τελείως, πχ Αλιτάλια, Air France ή λίγο παραπέρα η Ολυμπιακή. Θα μπορούσαν αντί να αλλάξουν εντελώς την βαφή, απλώς να έκαναν πιο ανοιχτά τα χρώματα και να προσθέσουν ίσως μια λεπτή ρίγα κάτω από τα παράθυρα (σε στυλ Αλιτάλια). Για να έχουμε και μέτρο σύγκρισης χωρίς να ψάχνουμε, εδώ είναι μια φωτογραφία του παλιού χρωματισμού.http://www.airliners.net/photo/Aeroline ... c9c6109538
Οπωσδήποτε, θα συμφωνήσω με τον φίλο NFEEFE οτί πάνω από όλα είναι γούστα, άλλωστε είμαι απ' τους λίγους που τους αρέσουν τα world tails της ΒΑ (αν και δεν θα το έκανα ΠΟΤΕ σε δική μου εταιρεία :lol: ). Απλώς θεωρώ οτί ο νέος χρωματισμός της Aerolineas Argentinas δείχνει υπερβολικά "λάιτ" και δεν εκπέμπει ίχνος από την επισημότητα που θα έπρεπε να εκπέμπει μια "παραδοσιακή" εταιρεία, σε αντίθεση με μια χαμηλού κόστους εταιρεία.
 
Αγαπητή Αερολίνεας Αρχεντίνας, έγραψες εντυπωσιακό λίβερι. Είθε να μας αξιώσει ο Κύριος να σε δούμε ξανά από κοντά και πόσο μάλλον να σε ξαναπετάξουμε.

δική μας
 
Eντυπωσιακο το νεο Livery! Και επιτελους ξεφυγε απο το τρεχον (ελεεινο και χιλιοφορεμενο ανα τον πλανητη) μοτιβολευκη-ατρακτος-μπλε-ουρα-γιατι-βαριοταν-ο-image-maker
:great: :great: :great:
 
Τό αρχείο με την παρουσίαση υπάρχει και στά αγγλικά,αρκεί να επιλέξουμε "ingles" πάνω δεξιά στην επιλογή γλωσσών στην αρχιοκή σελίδα.Οσο γιά τό livery,κι'εμένα δέν μού φαίνεται άσχημο,"δένει" μάλιστα με το γαλάζιο τού ουρανού.Και επιπλέον,όπως σωστά λέει και ο 747,ξεφεύγει από το τετριμμένο pattern που βάφεται μόνο η ουρά (άντε,και οι κινητήρες..)γιατί όλοι βαριούνται να σχεδιάσουν κάτι και γιά την άτρακτο.

Ας ελπίσουμε ότι θα μάς ξανατιμήση,τώρα που αποκτήσαμε και υπερhub ευρωπαϊκής κλάσης και προδιαγραφών....
 
Top