Αεροπορικές συμμαχίες

• Thread starter Thread starter View from the top
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

View from the top

Low-Cost-Class-Member
Star Alliance: Adria Airways,Air Canada,Air New Zealand,ANA,Asiana Airlines,Austrian Airlines,Blue 1,Bmi,Croatia Airlines,LOT,Lufthansa,SAS,Singapore,Southafrican,Spanair,Thai,United Airlines,Us και Varig.

Ετήσια κίνηση: 425 Μερίδιο αγοράς: 3,6
Δίκτυο πτήσεων: Β.Αμερική,Καραϊβική,Ν.Αμερική,Ευρώπη,Μ.Ανατολή,Αφρική,Ασία,Ωκεανία

-------------------------------------------------------------------------------------

Οneworld:
Αer Lingus,American,British,Cathay Pacific,Finnair,Iberia,LAN,Quanta

Ετήσια κίνηση: 242,6 Μερίδιο αγοράς: 13,5
Δίκτυο πτήσεων: Η.Π.Α,Καναδάς,Καραϊβική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη, Ασία,Αυστραλία,Νεα Ζηλανδία,Νησιά Ειρηνικού

-------------------------------------------------------------------------------------

Skyteam Alliance: Aeroflot,Aeromexico,Airfrance-KLM,Alitalia,Continental,Czech Airlines,Delta,Korean Air, Northwest

Ετήσια κίνηση: 372,9 Μερίδιο αγοράς: 20,7
Δίκτυο πτήσεων: Η.Π.Α,Καναδάς,Μεξικό,Κ.Αμερική,Καραϊβική,Δ.και Α. Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία, Νησιά Ειρηνικού

3,6+13,5+20,7=37,8

100-37,8= 72,2%

ποιος καλυπτει την μεριδα του λεοντος?????

α!με μονο κριτιριο τον χρωματισμο που επελεξες...ειμαι sky team...φανατικα!

Κατά την άποψη μου το θέμα είναι λίγο άκυρο, τουλάχιστον έτσι όπως τέθηκε.
Πάντως "View from the top" έκανες κάποιο τυπογραφικό λάθος καθώς έδινες το στοιχεία. Η Star Alliance έχει γύρω στο 30% της αγοράς, άρα μάλλον θα ήθελες να γράψεις 30,6%.

Τόσο η Varig όσο και η AerLingus δεν ανήκουν πλέον σε συμμαχίες, η πρώτη λόγω χρεωκοπίας και η δεύτερη λόγω αλλαγής της φύσης της εμπορικής πολιτικής της. Επίσης, Quanta (πληθ. του quantum) απαντώνται στη φυσική. Στην αεροπορία υπάρχει η Qantas (Queensland and Northern Territory Aerial Services).

Επίσης, έχουν προσχωρήσει κάποιες ιδιαίτερα σημαντικές νέες εταιρίες στην οneworld, οπότε δε νομίζω να ισχύουν τα μερίδια που αναφέρονται.

Θερμή παράκληση: λίιιιγο περισσότερη προσοχή την επόμενη φορά. Δε λέω, όλοι κάνουμε λάθη και κανείς δε γεννήθηκε έχων γνώση για τα πάντα και άποψη επί παντός επιστητού. Το θέμα είναι να μαθαίνουμε και κάτι...