Air Cruise: Νεα εταιρεια!?

• Thread starter Thread starter gioannis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Tο οτι αρκετες σελιδες ειναι ακομα under construction ειναι φυσιολογικο για μια νεα εταιρεια με νεο site και δεν σημαινει απολυτως τιποτα για το μελλον της εταιρειας. Συνηθως ετσι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις, οπως στα αντιστοιχα sites της Air Sea Lines, της Alexandair κλπ. αλλα και γενικα σε sites που μολις "ανοιξαν".

Τα δρομολογια ειναι αυτα που βλεπετε στο site. οσο για την air adriatic, οντως συνεργαζονται. Εφ' οσον δεν υπαρχουν εκπαιδευτικα κεντρα στην ελλαδα, η εκπαιδευση γινεται στην Κροατια με την air adriatic συμφωνα με τους κανονισμους του JAA. Και ναι, το site ειναι καινουριο αρα το ''under construction'' ειναι λογικο κι επομενο να το συναντησετε αρκετες φορες :wink:

Αρα να υποθέσω οτι πρόκειται γιά μιά εταιρεία που θα κάνη wet-lease τα αεροπλάνα τής Air Adriatic;

Στά ερωτήματα που έθεσε ο KC,θά λάβουμε απαντήσεις;

Και όλα αυτά μέ τίς μοντγκολφιέρες και τα zeppelin τί σχέση έχουν;

ΥΓ.Katrina,νά υποθέσω οτι δουλεύεις σ'αυτήν την εταιρεία;

Αγαπητε Hastaroth ειμαι απλα ενημερη! Ε, ισως εχω και καποιους γνωστους εκει μεσα! Στα ερωτηματα που εθεσε ο ΚC το μονο που ξερω ειναι οτι εχουν κανει τις σχετικες ενεργειες στην ΥΠΑ για AOC.

Η σελιδα http://www.aircruise.gr ανανεωθηκε αρκετα. Εγω παντως εχω αμετρητα ερωτηματικα σχετικα μες τη νεα εταιρεια.

:?: Στην υποσελιδα των schedule πτησεων εχει για background ενα 747! Υπαρχει τετοια προοπτικη, ή απλως εβαλαν καποια εικονα που ειχαν προχειρη?

:?: Στα biz jets εχει λεπτομερειες για 4 τυπους αεροσκαφων (μεχρι και EMB -145!) και δεξια διαφημιστικη εικονα της Aircruise Corporate με τα εσωτερικα των τυπων αυτων. Υπαρχουν οντως αυτοι οι τυποι? Αν ναι σιγουρα δεν ειναι με ελληνικο νηολογιο. Αν οχι, θα παραγγελθουν?

:?: Στην υποσελιδα "Cabin Simulator" λεει οτι στο ιδιοκτητο εκπαιδευτικο τους κεντρο εχουν εξομοιωτες 11 διαφορετικων τυπων:
Boeing 737 simulator
Boeing 747 simulator :!:
Airbus A300 simulator :roll:
Airbus A319 simulator
Airbus A340 simulator :shock:
MD-80
MD-83
MD-11
ATR-72
ATR-42
EMBRAER 145
Υπαρχει οντως ιδιοκτητο εκπαιδευτικο κεντρο με ολα αυτα?

Να υποθεσω οτι ολα τα παραπανω(?) θα γινουν καποια στιγμη σε συνεργασια με ξενες εταιρειες?

Απ' ότι έχω καταλάβει πρέπει να λειτουργεί σαν "μεσιτικό γραφείο"-διαμεσολαβητής για ενοικιάσεις αεροσκαφών από άλλες εταιρείες. Δεν είναι απαραίτητο, λόγω τίτλου (Air Cruise), να περιμένουμε να λειτουργεί ως τυπική αεροπορική εταιρεία, με δικό της στόλο, δρομολόγια κτλ... :roll:

Οχι, δεν ειναι απαραιτητο να λειτουργησει σαν αεροπορικη εταιρεια, αλλα απο τα λεγομενα των ποστς σε αυτο το τοπικ, εγω καταλαβα οτι η Air Cruise ειναι (και) αεροπορικη εταιρεια. :oops:

Shmera apor to CH Aviation.

Air Cruise (Thessaloniki) is planning to launch scheduled low-cost operations out of Thessaloniki using several MD-82s wet-leased from Air Adriatic (AHR/Rijeka).

Ate na doume kai pou 8a petane ??? :roll:

MUC, FRA, DUS, STR, LGW CDG, AMS, BRU, MXP, FCO, IST ?????

LOIPON PAIDIA..EXW ATOMO POU PHGE KAI GYRISE APO CROATIA GIA EKPAIDEYSH..
SE LIGES MERES THA EXW PLHROFORIES NA SAS DWSW..
H AGGELIA PANTWS STAMATHSE NA TREXEI..
THA SAS EXW NEOTERA...

M O U F A .........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!