Ξεκινάνε Κυριακή για/από ΑΤΗ και ανακοίνωσαν τις
προσφορές τους.
Δεν είναι και φοβερές, οι ανταποκρίσεις στην MAD κυμαίνονται από 4,5 ώρες μέχρι 22, ενδεικτικά τον Σεπτέμβριο, κόστος εισιτηρίων με επιστροφή:
ATH-
REC €640 AF€748
ATH-
GRU €769 (ενδιάμεση στάση, πολύωρο ταξίδι) LA€613
ATH-
PTY €783 KL€618
ATH-
PUJ €836 KL€844
ΑΤΗ-
ΕΖΕ €863 KL€923
ATH-
LIM €875 IB€917
ATH-
SSA €875 KL€769
ATH-
GYE€1.078 KL€992
ATH-
JFK €831 LX€540
ATH-
MIA €877 LH€756
Μάλλον δεν γίνονται ανταποκρίσεις για
ASU,UIO,MVD.
Εγώ είμαι επιφυλακτικός με την εταιρεία, βρίσκω μία ιστοσελίδα που αρκετές φορές κρεμάει, στο MY BOOKIGS δεν μπορείς να προσθέσεις κάρτες μιλίων, επιλογές φαγητών, και το APP για κινητά δεν λειτουργεί.
Έχω αγοράσει εισιτήριο το καλοκαίρι και είμαι σκεπτικός. :?
Αγόρασα επιλογή θέσης αλλά δεν φαίνεται, και η θέση δείχνει διαθέσιμη στην πτήση (εκτύπωσα την απόδειξη πληρωμής) υπάρχουν πολλά παράπονα ότι επιβάτες πληρώνουν για επιλογή θέσης που δεν πραγματοποιείται.
Διαβάζω πολλά παράπονα επιβατών ότι η εξυπηρέτηση στις πτήσεις Ευρώπης είναι ένα ποτήρι νερό και φαγητό επί πληρωμή από αεροσυνοδούς που τρέχουν στον διάδρομο αποφεύγοντας να πάρουν παραγγελία.
Στα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων το φαγητό είναι πολύ μικρές μερίδες και το δεύτερο σερβίρισμα είναι από μπισκότο μέχρι μάφφιν. Πολύ καλό διάκενο θέσεων και στην οικονομική.
Τα ακουστικά για IFE πληρώνονται €3,

για χρήση κουβέρτας δεν ξέρω αν πληρώνεις;
Ο Αύγουστος θα έλθει και θα έχω την προσωπική μου εμπειρία.
Πάντως μέχρις στιγμής η πτήση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη με Β787, για να δούμε τι θα έλθει.
Πάντως η εταιρεία ελπίζει το δρομολόγιο της
ΑΤΗ να πάει καλά και να διατηρηθεί και την χειμερινή περίοδο.
Τους το εύχομαι μόνο και μόνο για να υπάρχουν επιλογές στους επιβάτες και να υπάρχει ανταγωνισμός στο κόστος εισιτηρίων. Αν και δεν μου φαίνεται εταιρεία που κτυπά την αγορά, μου φαίνεται εταιρεία που επιβιώνει με τις τιμές της αγοράς προσφέροντάς τα λιγότερα στους επιβάτες.
Stinginess