Airbus: Πρωτιά σε πωλήσεις έναντι της Boeing και το 2004

  • Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

makedonas

Concorde-Class-Member
Εγγραφή
06/09/2003
Μηνύματα
5.926
Likes
0
Website
avianewsgr.blogspot.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
RUS
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDM
Η Airbus σταθεροποίησε το 2004 την πρωτοπορία της στην παγκόσμια αγορά πολιτικών αεροσκαφών έναντι της Boeing καθώς παρέδωσε 320 αεροσκάφη και ελέγχει το 53% της εν λόγω αγοράς.

Η Airbus, η οποία πήρε το στέμμα από την αμερικανική ανταγωνίστριά της το 2003, γνωστοποίησε επιπλέον ότι κέρδισε, το 2004, νέες παραγγελίες για 370 αεροσκάφη, συνολικής αξίας 34 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με τιμές καταλόγου.

Οι παραγγελίες αυτές αντιπροσωπεύουν το 57% της παγκόσμιας αγοράς όσον αφορά τον όγκο πωλήσεων και το 54% της αγοράς όσον αφορά την αξία, διευκρίνισε σε δημοσιογράφους ο διευθύνων σύμβουλος της Airbus Νοέλ Φορζεάρ. Τα έσοδα της εταιρείας ανήλθαν πέρυσι λίγο πάνω από 20 δισ. ευρώ (26,19 δισ. δολάρια).

Πηγές: ΑΠΕ, Reuters


source: naftemporiki.gr

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Auta se oti afora to poios ftiaxvei ta kalutera aeroplava... :P
 
k epidi einai prwti se poliseis re si simenei oti ftiaxnei ta kalitera aeroplana....???????? :roll: ti logiki einai ayti??????? as sovareytume k ama den xerume na min leme teties ARLUMPES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :idea:
 
Top