Airshow από την ΠΑ

Αν και τους ειχα ξαναδει στον Αγ. Κοσμα πριν λιγα χρονια, ηταν σαν να τα εβλεπα για πρωτη φορα!!! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ! :shock:
Τα Hawk ηταν συνολικα 9 (τουλαχιστον χθες).

υ.γ. Οι αντιστοιχοι Ιταλοι κανουν ακομα πιο "κλειστα" και ριψοκιδυνα νουμερα, αλλα ισως γι΄αυτο εχουν και 3 ατυχηματα ως τωρα! :?

Βλέποντας τις φωτό, να φανταστώ μπορώ μονο, ποσο όμορφα ήτανε.. Σίγουρα φοβερό θέαμα.. Όσο σκέφτομαι τις "Ελληνικές Φλόγες" με πιάνει κατάθλιψη..

Το ελληνικό ακροβατικό σμήνος που συγκροτήθηκε τον Αύγουστο του 1957 με F-86Ε της 341 ΜΑΗ!!! Ήτανε η συνεχεια του πρώτου ακροβατικού Σμήνους, που προήλθε από την 337η ΜΔΒ το 1953. Το πρώτο ακροβατικό σμήνος είχε 4 F-84G ....

Το επίσημο site της ΠΑ παραμένει ακόμα ελάχιστα διαφωτιστικό σχετικά με το ακριβές πρόγραμμα των αεροπορικών επιδείξεων κατά τη διάρκεια του τριημέρου και δίνει την εντύπωση ότι Παρασκευή και Σάββατο το πρόγραμμα θα είναι πανομοιότυπο. Γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω, γιατί αν αξίζει να πάμε την Παρασκευή, εγώ θα πρέπει από τώρα να ζητήσω άδεια από τη δουλειά μου :D Ευχαριστώ

Mipws prepei apo twra na arxisoume na organwnomaste gia meeting stin Tanagra to sabbato 17/9 ?

Μασσαλής Ιωάννης":205xe1pp said:
Το επίσημο site της ΠΑ παραμένει ακόμα ελάχιστα διαφωτιστικό σχετικά με το ακριβές πρόγραμμα των αεροπορικών επιδείξεων κατά τη διάρκεια του τριημέρου και δίνει την εντύπωση ότι Παρασκευή και Σάββατο το πρόγραμμα θα είναι πανομοιότυπο. Γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω, γιατί αν αξίζει να πάμε την Παρασκευή, εγώ θα πρέπει από τώρα να ζητήσω άδεια από τη δουλειά μου :D Ευχαριστώ

tin Paraskevi kai to Savvato, opos leei kai to site, ehei PROVES EPIDEIXEON. synepos den yparhei sygkekrimeno programma, afou o kathenas zitaei na paixei / testarei / xemoudiasei opote tou katevei.

profanos tin Paraskevi tha ehei kai tis perissoteres afixeis, etsi tha yparhei eykairia na fotografisei kapoios se kinisi osa tha mpoun sti statiki

Kathe mera tha exei na sas dwsei kati.

H Paraskeyh mporei na exei akomh kai afhkseis kai isws kai kapoia dokimastika. Sigoura tha sas dwsei thn eykairia na deite thn statikh ekthesh me ligotero kosmo kai synepws me megalyterh anesh. To symantiko omws einai oti (kai to lew giati to eida) otan tha arxisei to pthtiko programma h PA thn Kyriakh den tha mporeite na katebasete ta matia apo ton ourano gia arketh wra!

Exw dei ena leptomeres programma kathe hmeras sthn douleia alla einai palio kai mallon anaksiopisto. Tha dw mhpws mporesw na brw ena antigrafo kai na to anebasw edw alla den yposxomai tipota...

Oso gia synanthsh, o gnwstos syllogos tha dwsei rendez-vous mallon thn Kyriakh se shmeio kai wra pou tha sas anakoinwthei. "To know us better" ;)