Airspace Traffic monitoring

Καλημέρα σε όλους

spkaran":1dc3gzbk said:
Η σελίδα φορτώνει μόνο τα waypoints και στο παράθυρο του mozilla
κάτω αριστερά μου γράφει "javascript:;" αντι για "ολοκληρώθηκε"
που βγάζει όταν φορτώνει κανονικά μια σελίδα.

Αυτό το πρόβλημα το παρουσιάζει σε μένα στο firefox, όταν ανοίξω τον firefox ανοίγουνε ταυτόχρονα αρκετές καρτέλες μεταξύ των οποίων και η καρτέλα του rdrinfo , εάν δεν πάω αμέσως να αποδεχτώ τους όρους στην οθόνη που ανοίγει αλλά αφήσω να περάσει κάμποσος χρόνος και μετά πάω και πατάω στο "αποδέχομαι" για να φορτώσει η σελίδα, τότε συμβαίνει αυτό που λες. Χρειάζεται να κάνω επαναφόρτωση (refresh) της σελίδας για να δουλέψει κανονικά.
Επίσης μήπως έχεις εγκαταστήσει κάποιο πρόσθετο για να μπλοκάρει τη java και περιμένει να δώσεις το OK για να τη φορτώσει ?

Με την ευκαιρία Δημήτρη επικοινώνησα χθες με τον DBW και του έδωσα τα τηλέφωνα σου και το e-mail να τα δώσει στο φίλο με το sbs1 για να επικοινωνήσει μαζί σου.
Απ' ότι μου είπε είχε κάποιο πρόβλημα με το κομπιούτερ (κάηκε το τροφοδοτικό) και δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει μαζί μου.
Πιστεύω να προχωρήσει η συνεργασία.

Γιώργος-sv9cag

Φίλε Γιώργο καλημέρα,

δεν αργώ να κάνω accept τη σελίδα,ούτε έχω ανοιχτές άλλες καρτέλες.Όσον αφορά την java
την έχω κάνει update και γένικα δεν αντιμετωπίζω προβλήματα.Τι μπορεί να την μπλοκάρει?
Δεν μου ζητάει κάποια έγκριση πουθενά.
Συγγνώμη που επιμένω αλλα στην ιδέα οτι τρέχει κανονικά το site και δεν το βλέπω,τρελαίνομαι :wall:

Για δοκίμασε με κάποιο άλλο browser π.χ. firefox,chromium κλπ.
Καμιά φορά κάτι δεν πάει καλά σε ένα browser ενώ οι άλλοι δουλεύουν.

Γιώργος-sv9cag

Δοκίμασε και με Internet Explorer και κοίτα κάτω αριστερά αν θα σου βγάλει κάποιο κίτρινο θαυμαστικό ή αν θα σου λέει Done ή javascript: ή κάτι άλλο. Αν σου βγάλει το θαυμαστικό, κάνε διπλό κλικ πάνω του και θα σου ανοίξει ένα παραθυράκι με λεπτομέριες για το τι πρόβλημα υπάρχει. Κάντο copy και μετά κάντο μας paste εδώ για να σε βοηθήσουμε...

Καλημερα σε ολους,ερωτημα προς τον φιλο μας τον Δημητρη μηπως μπορει να γινει να φαινεται το call sign διπλα απο τα αεροπλανα του χαρτη συνεχεια? :D

Εχω το ιδιο προβλημα με τον spkaran λιγη βοηθεια παιδια

MerNion":12znzo2d said:
Δοκίμασε και με Internet Explorer και κοίτα κάτω αριστερά αν θα σου βγάλει κάποιο κίτρινο θαυμαστικό ή αν θα σου λέει Done ή javascript: ή κάτι άλλο. Αν σου βγάλει το θαυμαστικό, κάνε διπλό κλικ πάνω του και θα σου ανοίξει ένα παραθυράκι με λεπτομέριες για το τι πρόβλημα υπάρχει. Κάντο copy και μετά κάντο μας paste εδώ για να σε βοηθήσουμε...

Μην τα ξαναγράφω...

spkaran":2q3lr79v said:
(βλέπω οτι οι πιο πολλοί είναι γνώστες του
αντικειμένου).

1ο λάθος. Οι πιο πολλοί εδώ είναι γνώστες της αεροπορίας. Όχι των υπολογιστών αν εννοείς αυτό ως αντικείμενο.
Όσον αφορά την java την έχω κάνει update και γένικα δεν αντιμετωπίζω προβλήματα.
2ο λάθος. Άλλο java άλλο javascript. Βασικά δεν έχουν τίποτα κοινό εκτός από το ότι είναι γλώσσες προγραμματισμού και οι δύο.
Για δοκίμασε με κάποιο άλλο browser π.χ. firefox,chromium κλπ.
3ο λάθος. O browser της google λέγεται chrome και όχι chromium εκτός και αν αναφέρεσαι σε κάποιον δικό σου.
Στο δια ταύτα. Το μήνυμα που σου βγάζει το βγάζει σε όλους μας όταν μας καλεί να αποδεχτούμε τους όρους. Σε εκείνο το παράθυρο λοιπόν αν περάσεις το ποντίκι σου πάνω από το "αποδέχομαι τους όρους" γράφει κάτω ότι ο σύνδεσμος που θα ακολουθήσεις είναι ο "javascript:;" που σημαίνει ότι πατώντας το ενεργοποιείς το scriptακι για να σε πάει στο επόμενο βήμα και να ξεκινήσει την εφαρμογή του tracking. Αν περάσεις το ποντίκι σου αντίστοιχα πάνω από το "δεν αποδέχομαι" βγάζει σαν link το google.com. Τώρα: το ότι κολλάει σε εσένα με το που αποδέχεσαι τους όρους σημαίνει ότι δεν μπορεί να τρέξει το script. Το γιατί συμβαίνει αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω με τη μέχρι τώρα εμπειρία μου θα μπορούσα όμως να παρέμβω στον κώδικα αν ήμουν στον υπολογιστή σου για να το διορθώσω. Τι μπορείς να κάνεις? Δοκίμασε Update στον browser και πολλά refresh της σελίδας. (υπόψιν ότι αυτά είναι ημίμετρα και μπορεί να μην πιάσουν. Οι υπολογιστές είναι απέραντοι και δεν μπορούμε μόνο με την εμπειρία να διορθώσουμε κάτι.)
edit 1: Δοκίμασε από τις ρυθμίσεις του browser σου να τσεκάρεις αν έχεις ενεργοποιημένη την javascript. Μπορεί κατα λάθος να απενεργοποιήθηκε.

Για σε όλους

pas7":v4fl71hw said:
2ο λάθος. Άλλο java άλλο javascript. Βασικά δεν έχουν τίποτα κοινό εκτός από το ότι είναι γλώσσες προγραμματισμού και οι δύο.
pas7":v4fl71hw said:
3ο λάθος. O browser της google λέγεται chrome και όχι chromium εκτός και αν αναφέρεσαι σε κάποιον δικό σου.

Συγνώμη για τα λάθη...... το νόημα πάντως το κατάλαβες οπότε δεν είναι μεγάλο το κακό, όσο για τον browser το εικονίδιο του γράφει "chromium web browser" και δεν τό έγραψα εγώ, αυτό σε linux.

Γιώργος-sv9cag

Αναφορικά με το πρόβλημα που δεν εμφανίζονται αεροσκάφη στη σελίδα.

MerNion":22c7n6kp said:

Δοκιμάστε και με Firefox, καλό είναι να γίνει και update, όπως προαναφέρθηκε.
Μετά τις 2 αποδοχές δείτε στο menu Tools->Error console αν έχει κάποιο Error.

Επειδή αρκετοί είχαν πρόβλημα ώρας στο PC τους έβαλα ένα έλεγχο στο
άνοιγμα της σελίδας για ενημέρωση. Για επιβεβαίωση ανοίξτε
http://www.timeanddate.com/worldclock/city.html?n=26
Αλλά και διαφορά να υπάρχει, τώρα πρέπει να φαίνονται αεροσκάφη.

Οπως προαναφέρθηκε είναι πολλοί οι πιθανοί λόγοι για το πρόβλημα.
Δώστε περισσότερες πληροφορίες για να τους εντοπίσουμε.

Σχετικά με την μόνιμη εμφάνιση του Registration στον χάρτη νομίζω θα
επιβαρύνει την εικόνα, θα δω μήπως γίνει με επιλογή, όπως τα waypoints.