Airspace Traffic monitoring

Παιδες το βραδακι το βιντεο γιατι ειναι στο κιν του φαδερ :)

Καλημερα σε ολους ,να ρωτησω κατι βλεπω στο flightradar24 αλλα και στο δικο μας radar ,αυτη τη στιγμη το SX-DVV της AEGEAN που εκτελει την πτηση 402 απο Αθηνα για Κερκυρα ,να βρισκεται στο χαρτη δυτικα της Παρου .Πως το εξηγητε ?

Αυτό το έχω παρατηρήσει και σε άλλες πτήσεις πολλών αεροπορικών εταιριών.

Να υποθέσω πως ο πιλότος δεν ενημέρωσε το σύστημα με την τρέχουσα πτήση και φαίνεται π.χ η προηγούμενη πτήση του συγκεκριμένου αεροσκάφους.

Σε ευχαριστω φιλε μου για τις πληροφοριες ,να εισαι καλα .
Ωστοσο παρατηρησα πως οταν ηταν ηδη στον αερα η πτηση με αριθμο Α3-402 για την Κερκυρα ,ο πινακας του ΑΙΑ ελεγε ακομη επιβιβαση για αυτην την πτηση και ωρα 10.50 ,ενω
η πτηση Α3-354 Με προορισμο την Σαντορινη εγραφε αναχωρησε με ωρα 10.30 αλλα αυτο το αεροπλανο δεν φαινοταν στο ρανταρ ,μαλλον εγινε μπερδεμα στην αναγνωριση των πτησεων απο το ρανταρ .Παντως ευχαριστω για να μαθαινω και εγω ;)

Kάτι δεν πάει καλά με την πτήση της Alitalia για Tokyo.

Προσπαθώ να βρω κάτι στο νετ αλλά τίποτα.

http://i1322.photobucket.com/albums/u56 ... italia.jpg

Edit : τώρα βλέπω πως κάνει κύκλους πάνω από την Αδριατική για να αδειάσει τα καύσιμα.

Καλησπερα της ΟΑ τα αεροπλανα γιατι δεν φενονται καθολου???

Tώρα βλέπω το SX-OAH να προσεγγίζει το Ηράκλειο.

Φίλε SX-BIA

Η ΟΑ όπως γνωρίζεις έχει πλέον πολύ λίγα airbus(7 λέει η wikipedia). Έτσι οι πιθανότητες να πετύχεις ένα στην κάλυψη του radar είναι μικρές...
Αλλά αυτά, σίγουρα πετάνε. Επίσης πετάνε και τα ελικοφόρα τα οποία δυστυχώς δεν δείχνει το σύστημα.
Ελπίζω να σε κάλυψα...

Βλέπετε προσγείωση στην εθνική Θεσσαλονίκης - Μουδανιών.
Tα μηχανήματα του αεροσκάφους πόση απόκλιση παρουσιάζουν, δεν τα ελέγχουν ???
Τα λάθη δεν είναι του σταθμού της Θεσσαλονίκης, όλα προσγειώθηκαν κανονικά με απόκλιση μισό μέτρο.

Attachments

• 5B-DBB.jpg
    5B-DBB.jpg
    174,5 KB · Προβολές: 1.225
  • 5B-DBBA.jpg
    5B-DBBA.jpg
    188,9 KB · Προβολές: 1.256