Στο Airways του Μαρτίου έχει άρθρο ενός τύπου που έβγαλε round the world ticket με τη Star Alliance και ταξίδεψε ούτε λίγο ούτε πολύ με όλες σχεδόν τις εταιρίες της Star. Το ύφος βέβαια είναι κάπως...διαφημιστικό, αλλά έχει κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες και -κυρίως- αρκετές φωτογραφίες από τα cockpits και τις καμπίνες των αεροσκαφών που πέταξε. Αν σας ενδιαφέρει το θέμα και δεν το έχετε ήδη διαβάσει, πάρτε το Τα υπόλοιπα θέματα του περιοδικού: http://www.airwaysmag.com/magazine/a97/index.tpl
den ksrro kata poso einai synithismeno fainomeno alla mou etyxe treis fores ena parakseno eishthrio sto check in .
protn htan enas pou petouse me az kai eixe kamia 30 fight coupons kai petouse opou mporeite na fantasteite . epatha plaka .
deuteron palii enas akomh pou exase aposkeuh me az eida to eishthrio kai autos eixe polla alla safos ligotera .
na po oti kai oi dyo htan apo india .
kai triton kapoios eixe kanei kamia 15 krathseis me thn gwi opou tis perissoteres fores etyxe na ton tsekaro ego .
telika yparxoun pio psonia apo emas
den ksrro kata poso einai synithismeno fainomeno alla mou etyxe treis fores ena parakseno eishthrio sto check in .
protn htan enas pou petouse me az kai eixe kamia 30 fight coupons kai petouse opou mporeite na fantasteite . epatha plaka .
deuteron palii enas akomh pou exase aposkeuh me az eida to eishthrio kai autos eixe polla alla safos ligotera .
na po oti kai oi dyo htan apo india .
kai triton kapoios eixe kanei kamia 15 krathseis me thn gwi opou tis perissoteres fores etyxe na ton tsekaro ego .
telika yparxoun pio psonia apo emas