ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ.........

• Thread starter Thread starter Antonis_dk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Antonis_dk

Νέο μέλος (Tourist)
Ρε παιδια δε μπορω να σας καταλαβω!! Ανοιξει 2 θεματα σ αυτο το forum για να ρωτισω κατι, και στο ενα με ειρωνευτηκατε και μου το κλειδωσατε.. και στο αλλο το πεταξατε καπου δε ξερω κι εγω που και μαλλον κλειδωθηκε και αυτο εφοσον δε μπορω να απαντησω!! Η αληθεια ειναι οτι δε ξερω απο υπολογιστες καλα!! Αν κανω κατι λαθος θα μπορουσατε να μου το πειτε!! Αν αυτη η ερωτηση εχει ξαναγινει θα μπορουσατε να απαντησεται και να το σβισεται λιγες μερες αργοτερα!! ΕΛΕΟΣ!!!! Δεν ξερω τι να πω... Γιατι δε το κλεινεται το forum ρε παιδια αφου τα ξερεται ολα...

Και αν μου το βγαλατε off επειδη εχει ξανασυζητηθει το θεμα, δεν μπηκε κανεις καν στον κοπο να μου στειλει το link.. μονο ειρωνιες..... τελος παντων δε πειραζει να 'σται καλα!!

Αντι να αναφερθεις στους αντμιν κανεις ποστ εντελως στο ασχετο εδω! :wall:
Και μετα κλαις οτι πανε στα σκουπιδια! :wall:
Οπως θα στο στειλουνε και αυτο! :wall:

Διαβασε λιγο τους κανονισμους, τα λεει ολα. Και δεν μπορω να φανταστω οτι σε σβησαν ποστ χωρις να δωσουν αιτιολογια!
(τι αιτιολογια να δωσουν οταν αγνοεις παραδειγματικα το κουμπι της "ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ" ? :wall: )

Ciao bambino! :banana:

Συμφωνώ κι εγώ πάντως ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τους admins προς τα μέλη για moderation actions, ούτε καν με ΠΜ με αποτέλεσμα να βρισκόμασρε προ εκπλήξεως!
Αφού παραπονιούνται τόσα μέλη, μήπως κάτι δεν πάει καλά; Π.χ. Μπορεί μετά από κάθε moderation action οι admin να έχουν ρυθμίσει να φεύγει αυτόματα ΠΜ το οποίο για κάποιο λόγο να μη δουλεύει! Το ξέρω γιατί έφαγα ban χωρίς να καταλάβω τι έγινε και σε προσωπική μου επικοινωνία με τους διαχειριστές έμαθα ότι μου είχαν στείλει δεκάδες ΠΜ τα οποία εγώ όμως ποτέ δεν έλαβα! Δεν είχα καν λάβει μήνυμα για την ποινή και το κατάλαβα όταν πήγα να κάνω login...

gmmour":1mell20n said:
Αφού παραπονιούνται τόσα μέλη, μήπως κάτι δεν πάει καλά;
Όντως κάτι δεν πάει καλά. Και συγκεκριμένα τα μέλη δεν κάνουν τον κόπο να διαβάσουν έστω και στα γρήγορα τους κανόνες λειτουργίες αυτού εδώ του χώρου και αναγκάζουν εμάς να διορθώνουμε δεκάδες δημοσιεύσεις καθημερινά. Συνέχια της συζήτησης ας γίνει εδώ: viewtopic.php?f=9&t=5858