Αναγκαστική προσγείωση A/Φ Sun Express στη Θεσσαλονίκη

rotomano

Economy-Class-Member
Εγγραφή
27/07/2009
Μηνύματα
101
Likes
32
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
OAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGSO
Στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ διαβάζουμε ότι:

"Τον τρόμο έζησαν πριν από λίγο οι επιβάτες της πτήσης Στουτγκάρδη-Σμύρνης της τουρκικής εταιρείας Sun Express, όταν άγνωστος τηλεφώνησε σε έναν επιβάτη και τον απείλησε ότι στο αεροπλάνο υπάρχει βόμβα.

Αμέσως έντρομος ειδοποίησε το πλήρωμα όπου ο πιλότος προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση του αεροπλάνου.

Την ώρα όπου ο άγνωστος τηλεφώνησε στο κινητό του επιβάτη και του είπε «απόψε θα πεθάνεις» το αεροπλάνο της τούρκικης εταιρείας βρισκόταν στον εναέριο χώρο των Σκοπίων. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε αναγκαστικά στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να ελεγχθεί."

Σας φαίνεται πιστευτή αυτή η είδηση ????

Μα είναι δυνατόν τα κινητά, και ανοιχτά να είναι να πιάνουν σήμα εν πτήσει ??????

Μήπως τελικά ο φαρσέρ ήταν ο επιβάτης????
 
γυρω στις 5μιση ηρθε απο τον 16 ενα αεροσκαφος κ μου εκανε εντυπωση γιατι ολη κινηση γινοταν απο τον 34(320/11 ο ανεμος) μεχρι εκεινο το σημειο.μαλλον ηταν το συγκεκριμενο και εγινε λογω της αναγκαιοτητας της καταστασης.η πτηση XQ973 με Β738
 
SMS δέχτηκε ο πιλότος, αυτή είναι η τελευταία ενημέρωση.
 
Σύμφωνα με τη http://www.Milliyet.com.tr η απειλή δεν ήρθε μέσω SMS, αλλά κάποιο μέλος του πληρώματος βρήκε ένα απειλητικό σημείωμα μέσα σε μία από τις τουαλέτες του αεροπλάνου.
 
Το newsit.gr επιβεβαιώνει για το sms, όπως και το newsblog.gr.

Ο πιλότος γνωρίζει τί πραγματικά συνέβει?
 
O τουρκικός τύπος αρνείται ότι ο πιλότος είχε ανοικτό το κινητό, για ευνόητους λόγους, και είτε αναφέρει ότι "σύμφωνα με τις ελληνικές εφημερίδες, ο πιλότος έλαβε SMS", είτε μόνο ότι ένα σημείωμα που έγραφε "bugün öleceğiz" (σήμερα θα πεθάνουμε) βρέθηκε σε μία από τις τουαλέτες.

Αν τώρα λάβεις υπ' όψιν ότι ο Ozan Ortaç, εκπρόσωπος της εταιρείας, ανέφερε ότι "πάνω απ' όλα, προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια της πτήσης και των επιβατών"* είναι αυτονόητο να αρνηθούν ότι ένας κυβερνήτης είχε ανοικτό το κινητό του εν πτήσει.

*) http://www.cnnturk.com/2010/dunya/01/22 ... index.html
 
Απογειώθηκε πριν 10 λεπτά περίπου για Σμύρνη
'Ήταν το ΤC-SUO
 
Τελικά το μόνο ασφαλές συμπέρασμα που έβγαλα είναι:

μην πιστεύετε ό,τι γράφουν οι εφημερίδες, ειδικά στον χωρο της αεροπορίας ..... !!!


Καμιά φωτό κανείς ;;;
 
Λίγο δύσκολο να πιάνει εκεί πάνω κινητό.
Μιας και είμαστε φόρουμ ανωνύμων και μπορεί ο καθένας να εκφράζει την άποψή του αρκεί να μην είναι πολύ παρατραβηγμένη, θα ρίξω κ εγώ το δικό μου conspiracy theory:
Το αεροπλάνο είχε κάποιο σοβαρό emergency που ανάγκασε τον Κ1 να το φέρει για προσγείωση. Για να μη θιχτούν όμως και τα τελευταία ψήγματα αξιοπιστίας της εταιρίας, είπαν τάχα μου τάχα μου για τρομοκρατική ενέργεια και ούτε γάτα ούτε ζημιά.... :mrgreen:
Θα μου πείτε, πώς έφυγε αργότερα χωρίς επισκευή; Ας πω πως έγινε επισκευή, αλλά δεν το πήραν χαμπάρι οι Σαλονικιοί spotters :twisted:
 
Top