Ανάκαμψη από τον κορονοϊό και την απειλή πολέμου

  • Thread starter IATA
  • Ημερομηνία δημιουργίας

IATA

Business-Class-Member
Εγγραφή
26/03/2004
Μηνύματα
449
Likes
19
Τι πιστεύετε; Θα έρθουν σύντομα καλύτεροι καιροί για τον τουρισμό και την αεροπορία; Τι εναλλακτικές έχουμε; Εξακολουθεί η ανάγκη για ταξίδι; Πως μπορούμε να στηρίξουμε; Θα χαρώ να ακούσω απόψεις! Προσωπικά πιστεύω ότι θα χρειαστεί ένα ισχυρό μήνυμα από όλους τους εμπλεκόμενους ότι υπάρχει θέληση, ομαδικό πνεύμα και τα μέσα για να γίνει μια καλή επανεκκίνηση. Ακόμα και σε καιρούς κρίσης όπως τώρα μπορούν να προκύψουν ευκαιρίες. Ευελπιστώ ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για όλους μας!
 

sv1xv

Concorde-Class-Member
Εγγραφή
27/09/2006
Μηνύματα
1.505
Likes
396
Website
sv1xv.blogspot.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
BAW
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGEL
TWITTER
SV1XV
Δεν είμαι ο ICAP για να κάνω μια υπεύθυνη ανάλυση, αλλά κατόπιν διαβούλευσης με τον κ. Χορταρέα κατέληξα στα εξής:
1. Για το 2022 αναμένεται βελτίωση εν σχέσει με το 2021, ήδη οι πληρότητες είναι αρκετά καλές
2. Οι ανάγκες για επαγγελματικά ταξίδια έχουν μειωθεί γιατί οι επιχειρήσεις έχουν εμπεδώσει την τεχνολογία των on-line συσκέψεων (Zoom, Google Meet κλπ). Δεν θα εξαλειφθούν αλλά θα μειωθούν σε μεγάλο ποσοστό.
3. Οι πόλεμοι και εσωτερικές αναταραχές που μόλις άρχισαν και η συναφής με αυτά αστάθεια περιορίζουν τα ταξίδια αναψυχής, και μερικά εκτρέπονται σε άλλους προορισμούς. Επίσης εξ αιτίας της ακρίβειας αναμένεται μείωση του διαθέσμου εισοδήματος και, επομένως, καθήλωση ή και μείωση της τουριστικής κίνησης.
 

IATA

Business-Class-Member
Εγγραφή
26/03/2004
Μηνύματα
449
Likes
19
Αυτό με την ακρίβεια δεν το καταλαβαίνω. Ειδικά σε εποχές σαν τη σημερινή και με την υποτιθέμενη πρόοδο σε πολλούς τομείς θα έπρεπε να είμαστε σε θέση τουλάχιστον κάποια βασικά είδη να τα διαθέτουμε σε χαμηλές τιμές ή και δωρεάν. Εκτός αν θέλουμε να ξεκάνουμε την ανθρωπότητα και τη ζωή στη γη. Μάλιστα σε περιόδους κρίσης όπως τώρα όπου υπάρχει ανασφάλεια, ελλείψεις και ανεργία το να αυξάνεις τις τιμές είναι σαν να οδηγείς στην αυτοκτονία μερικούς που δεν έχουν τα μέσα ή τον τρόπο να προμηθευτούν τα βασικά. Αυτό θέλουμε;
 
Top