Αναζητηση εισιτηριων

• Thread starter Thread starter gpktm
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

gpktm

Νέο μέλος (Tourist)
Γεια σε ολους. Συμμετεχω σε ενα προγραμμα ανταλλαγης φοιτητων και προκειται να πεταξω για Φινλανδια μαζι με ενα ακομα ατομο. Απο τη σχολη μας ειπαν οτι την αναζητηση εισιτηριων, επιλογη αερογραμμης κτλ. πρεπει να την αναλαβουμε εμεις. Οποτε θα ηθελα την βοηθεια σας αν ξερετε καποια σελιδα οπου μπορω να ψαξω για εισιτηρια.

Εψαξα ηδη στην ιστοσελιδα της ΟΑ αλλα ειδα οτι δεν κανει πτησεις για Φινλανδια (Η' τουλαχιστον δεν καταφερα εγω να βρω) το ιδιο και για την Finnair.

Θα ηθελα αν γινεται οσο το δυνατον περισσοτερες επιλογες ωστε να μπορεσω να επιλεξω και το φθηνοτερο εισιτηριο.

Ευχαριστω για το χρονο σας, Γρηγορης.

Δεν νομίζω οτι παθαίνει κάτι το site με 2-3 τέτοια post.. Ισα ισα που μπορεί να θέλει και κάποιος άλλος νέος χρήστης να μάθει τις ίδιες πληροφορίες. Θα καθόμαστε να στέλνουμε Pm κάθε φορά; Και δεν έγραψα όσες αεροπορικές ξέρω.. έγραψα αυτές που θυμόμουνα οτι πετάνε από Αθήνα για Ελσίνκι και δεν είχες γράψει ο φίλος πιο πριν.. (no offence..)

Πέρα από τα site των αεροπορικών εταιρειών, υπάρχουν και sites που ψάχνουν σε πολλές εταιρείες ταυτόχρονα.

Υπάρχει σχετική συζήτηση εδώ:

:arrow: https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?t=3298

εχουμε ανοιξει 2000 topics που αναφερονται σε προβληματα ευρεσης εισητηριου....ισως θα ηταν σωστο..να τα μαζεψουμε..."ολα σε ενα νοικοκυρεμενα" :wink:
διοτι σε καθε ενα τετοιο ευλογο ερωτημα(κανεις δεν ξερει ολα τα πιθανα εισητηρια..) βλεπουμε τις ιδιες απαντησεις...του τυπου..airtickets.gr...και αλλα τετοια...

akis σωσε τον λαο σου

ΟΚ. Σας ευχαριστω για τη βηθεια. :) 8)

Εαν καταλαβα καλα θελεις να πεταξεις απο την Αθηνα.Πρωτα απο ολα και αυτο ισχυει και για τα μελη που σου εδωσαν πληροφοριες προτεινουμε εταιριες με απευθειας πτησεις.Απο οτι ξερω υπαρχει εταιρια η οποια πεταει απευθειας στο Ελσινκι απο την Αθηνα ειναι η Blue1.2 φορες την εβδομαδα.
Και ειναι και εταιρια χαμηλου κοστους οποτε κατι καλο μπορεις να βρεις.Αν δεν κανω λαθος το site ειναι Blue1.com
Oποτε μπες γραψε ημερομηνια που οπως γνωριζεις οσο πιο νωρις τοσο πιο φτηνα.Οι αλλες λυσεις ειναι με ανταποκριση πτησεων οποτε σιγουρα θα ειναι πιο τσιμπημενες.