Αναζήτηση Software (Video Splitter)

• Thread starter Thread starter vassdel
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

vassdel

V.I.P.-Class-Member
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGEL
Ψάχνω εδώ και λίγες μέρες ένα προγραμματάκι, αλλά δυσκολεύομαι αρκετά. Θέλω ένα video splitter (πιθανώς και joiner, αλλά όχι απαραίτητα) που να μπορεί να "κόψει" AVI files. Με απλές αναζητήσεις σε google, tucows, κλπ όσα βρήκα, δεν μου δούλεψαν. Κάποια έβγαλαν πρόβλημα στο antivirus, κάποια λένε πως τελείωσαν αλλά το output file τους ήταν 0 bytes κλπ.
Θέλω να είναι και ελαφρύ - δεν έχω διάθεση να χρησιμοποιήσω πχ moviemaker...
Είχα παλιότερα το real shredder αλλά σταμάτησε να λειτουργεί πρόσφατα (σύνταξη;).

Ξέρει κανείς κάποιο δοκιμασμένο;
ΥΓ. Εννοείται δωρεάν :D

Χρησιμοποιώ το hjsplit για join αλλά κάνει και split, χωρίς όμως να το έχω δοκιμάσει ποτέ καθώς δεν το χρειάστηκα. Ελπίζω να σε βοηθήσει.

Αυτό το hjsplit, κόβει αρχεία σε μικρότερα κομμάτια.
Εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι το εξής:
Έχω ένα βίντεο, πάρα πολύ καλό, από μια αεροπορική επίδειξη. Είναι όμως 13 λεπτά, ενώ το ενδιαφέρον κομμάτι είναι από το 5:00 έως το 8:30. Πώς θα κόψω αρχή και τέλος για να ανεβάσω το υπόλοιπο στο youtube;

vassdel":2hwnvngx said:
Θέλω να είναι και ελαφρύ - δεν έχω διάθεση να χρησιμοποιήσω πχ moviemaker...

Τελικά θα υποκύψω και πάλι στη δυναστεία της Microsoft... δεν μου δουλεύει τίποτα άλλο. Ευχαριστώ Aerophile. Χάριν στην "ώθησή" σου, στράφηκα στο αναπόφευκτο :D

Υπάρχει και το παντοδύναμο Virtualdub το οποίο είναι και δωρεάν:
http://www.virtualdub.org/
Εγώ το χρησιμοποιώ πάρα πολύ για τα timelapse videos που φτιάχνω αλλά μπορεί να κόψει-ενώσει κλπ πολύ εύκολα.

Με υπόδειξη του Aerophile δοκίμασα το http://www.x2xsoft.com/productlist/videotrim.html και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Θα δοκιμάσω και το virtualdub, μόνο και μόνο επειδή του δίνεις τόσο καλές κριτικές (παντοδύναμο) και σου έχω εμπιστοσύνη Κώστα.
Πάντως το videotrim είναι πανάλαφρο :mrgreen:

Καλημέρα.

Το videotrim από ποια σελίδα το κατέβασες? Στην σελίδα που δίνεις, το AVG μου έδωσε threat στο videotrimsetup.exe και συγκεκριμένα το malware win32.agent.dcdi. Έχεις κάποια εναλακτική σελίδα?

Σε ευχαριστώ

Φίλε Χρίστο,

Μην δίνεις σημασία, κανε ignore, ή ότι άλλη επιλογή σου προσφέρει το AVG για να το παρακάμψεις. Αν δεν σε αφήνει, κλείσε το μέχρι να κάνεις την εγκατάσταση.

Το AVG παραείναι ευαίσθητο και πολλές φορές δίνει "False Alarm"

Το κατέβασα μόλις τώρα, το εγκατέστησα και το σκαναρα με 2 προγράμματα και δεν διέγνωσαν κανένα ιό, spyware/adware/malware κτλ