Απο overbooking εχασε αγωνα οi Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη!

• Thread starter Thread starter NFEEFE
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

NFEEFE

V.I.P.-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
OAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAT
Απο overbooking εχασαν ολοκληρο αγωνα οι Βίκυ Αρβανίτη/Μαρία Τσιαρτσιάνη...!
Ιδου και το link της απιστευτης ειδησης Made by Olympic Airlines...!
http://www.volleyball.gr/contents/previewnews.php?newid=10671

Το καλο ειναι οτι συνεχιζουν στο τουρνουα και μαλιστα πανε προς τα τελικα!

Προσωπικα, δεν κανει πιο σημαντικο το προβλημα το οτι δυο βολευμπολιστριες εχασαν αγωνα. Χεστηκαμε. Γιατι πρεπει να γινει ειδηση, ενω πχ ο φανταρακος που δεν θα δει την κοπελια του λογ της ακυρωσης δεν θα επρεπε να μας ενδιαφερει?
Αθανατα ΜΜΕ...

Ε καλά, πρώτα απ'όλα άλλη είδηση είναι αν χάσω εγώ τις διακοπές μου και άλλη αν τις χάσει ο Καραμανλής.
Δεύτερον άλλη σοβαρότητα έχει αν χάσω εγώ μια μέρα από τις διακοπές μου και άλλη αν ο άλλος πηγαίνει για εγχείρηση στη Νέα Υόρκη και χάσει την ημερομηνία. Δεν έχει να κάνει με θέμα διασημότητας, έχει να κάνει με θέμα σοβαρότητας της κάθε κατάστασης. Προφανώς δεν κάνει λιγότερο ή περισσότερο απαράδεκτη την ΟΑ, αλλά το αντίκτυπο στο "θύμα" είναι διαφορετικό. Αντιστοίχως λοιπόν, άλλο να χάσουν οι ίδιες δύο αθλήτριες την πρώτη μέρα από ένα weekend που θα πήγαιναν με τους φίλους τους και άλλο να χάσουν έναν αγώνα για τον οποίον προετοιμάζονταν 2 μήνες. Δε μου φαίνεται περίεργο, χωρίς φυσικά να διαφωνώ στη βάση της λογικής σου, ότι δηλαδή η ΟΑ εξίσου απαράδεκτη είναι και στις δύο περιπτώσεις.

Πάντως, όσο πιο χτυπητά είναι αυτά και όσο μεγαλύτερη διάσταση παίρνουν, είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε, νομίζω καλό είναι να ακούγεται το πρόβλημα ;)

Re: Απο overbooking εχασε αγωνα οι Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη!

menelaos με προλαβες...!

@Seven4seven
Εχεις μεγαλο δικιο σε αυτο που λες...Απλα οταν εισαι ενας mediaman(επιτρεψετε μου να χρησιμοποιησω τον ορο αυτο που δε νομιζω οτι υπαρχει!) λειτουργεις με το σκεπτικο οτι η Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη ειναι διασημες, ενω ολοι οι αλλοι οχι...Φυσικα και το over 18 ατομων ειναι ειδηση(!!!) γιατι ειπαμε, το overbooking υφισταται για να προστατευει τις εταιριες (10% ειναι νομιμο) αλλα οχι και να αφηνεις ΤΟΣΑ ατομα εξω...! :wall:

Τελικα,επιστρεφοντας σε αυτο που ελεγες...Το φανταρακι δε πουλαει...Ενω οι βολειμπολιστριες ναι! Δυστυχως ετσι λειτουργουν ολα....!Και δεν ειναι μονο το φανταρακι!Ειναι και ο ανθρωπος που παει διακοπες καιπολλοι αλλοι!Τουλαχιστον εβαλανα αλλο αεροπλανο!