Απολογισμος μιας χρονιας...

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

makedonas

Concorde-Class-Member
Website
avianewsgr.blogspot.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
RUS
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDM
:arrow: ... 535 νεα μελη σε ενα χρονο! ...

Ο φιλος(-η) llymp εκανε την αρχη την 1η Ιανουαριου.. Ο φιλος Υπήνεμος ειναι το τελευταιο μελος του 2005.. Και εις ανωτερα και σuγχαρητηρια για το τιμ του a.gr, διοτι με τις προσπαθειες τους και τα αποτελεσματα της δουλειας τους τραβανε τον κοσμο που αγαπαει την αεροπορια..

Βαλτε και εσεις ενα "στατιστικο στοιχειο" για την χρονια που περασε.. :)

1 Υπέροχο φόρουμ πολιτικής αεροπορίας
1 Υπέροχο περιοδικό πολιτικής αεροπορίας
και
1 Υπέροχος Σύλλογος πολιτικής αεροπορίας

...όλοι μαζί προωθούν την αεροπορική ιδέα στην Ελλάδα σε μία προσπάθεια που ποτέ της δεν βίωσε η χώρα...

Ε, νομίζω ότι είμαστε πια σε καλό δρόμο.... :wink:
Άντε να τον κάνουμε και λεωφόρο... :idea:

Να είστε ολοι καλά
https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=6034

Ας βάλω κι εγώ μερικά στατιστικά ...

New topics 2005: 931
Total postings 2005: 11737
New Members: 535
New Pics: 3652
Νέες φιλίες: Άπειρες

Το τελευταίο είναι και το πιο σημαντικό. Θέλω να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ εσάς που είστε το σημαντικότερο μέρος της σελίδας αυτής για την πολύ καλή παρέα που μας προσφέρατε. Ελπίζω και το 2006 να μας μείνετε πιστοί ώστε να έχουμε ένα τόπο ανταλλαγής απόψεων και συζήτησης.

Επίσης ένα μπράβο και στα παιδιά του Συλλόγου για την μεγάλη τους προσπάθεια την οποία στηρίζουμε από την πρώτη μέρα και θα την στηρίζουμε και στο μέλλον. Ελπίζω το event SXM2006 να μείνει αξέχαστο όχι μόνο σε μας αλλά και σε αυτούς που θα σας δουν «εν ώρα δράσης» και θα έχουν να λένε στους δικούς τους για τους «τρελούς Έλληνες spotter» που τράνταξαν το SXM!! :wink:

Ένα ευχαριστώ και στο Remove Before Flight, τον Ηλία και την Ναταλία για την πολύ καλή συνεργασία και εύχομαι όχι μόνο το περιοδικό σας, αλλά και όλα τα project σας να έχουν την επιτυχία που τους αρμόζει, δηλ. την μεγαλύτερη δυνατή! Κι εδώ θα σας στηρίζουμε εμείς όπου μπορούμε.

Χρόνια Πολλά, λοιπόν, με υγεία και ευτυχία για σας, τις οικογένειές σας και όσους αγαπάτε και σκέφτεστε.

Φιλικά
Άκης

Στη χρονιά που πέρασε,

το ένα φόρουμ και τα τόσα νέα μέλη του μας εξέπληξαν, γιατί συνειδητοποιήσαμε πόσοι άνθρωποι ενδιαφέρονται για την αεροπορία στην Ελλάδα,

το ένα περιοδικό και η ανταπόκριση που βρήκε μας έδειξε πόσος ενθουσιασμός και πόση αγάπη για το χώρο μας διακατέχουν όλους

και ο ένας Σύλλογος απέδειξε ότι με ομαδική δουλειά και πολύ όρεξη μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και αυτά που μας φαίνονται μακρινά και δύσκολα.

Πέρα από στατιστικές και αριθμούς, λοιπόν, εγώ μένω στο ότι όλα αυτά ξεκίνησαν από τις φιλίες που με τον καιρό αναπτύχθηκαν μεταξύ μας με αφορμή το κοινό χόμπυ μας. Και, όπως έγραψε και ο Άκης, αυτές και πολλές είναι και καλές. Άρα, και η προώθηση της αεροπορικής ιδέας είναι σε καλό δρόμο, δε νομίζετε;