Re: απολύσεις
Όταν μιλούσα για εμπλοκή σου με το επάγγελμα εννούσα να ξέρεις εκ των εσω τι γίνεται και όπως αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά μαύρη είναι η νύχτα...τώρα αν εσύ σκουπίζεις τις αίθουσες στο αεροδρόμιο (no offense για αυτούς που το κάνουν πραγματικά), ακούς καμιά συζήτηση στα παιταχτά και σχηματίζεις άποψη είναι δικαίωμά σου, απλά εμείς δεν φταίμε σε τίποτα...
seven4seven":bsp0uk0r said:Πραγματικα, φιλε vakiklos, σκποπος μοναδικος της ζωης μου ηταν παντα να γινω βολεμμενο κομματοσκυλο στην ΟΑ, και να στελνω με free σε ολον τον πλανητη και τον ξαδερφο της συνυφαδας της θειας μου... Πιστεψε με, εξ΄ου και η πικρια μου (η ποια????)
@Β732:
Ειπε κανεις οτι στον ιδιωτικο τομεα δεν παιζει μεσον? Ιδιωτης ειναι, ο,τι θελει θα κανει και οποιον θελει θα βαλει. Το μονο σιγουρο ειναι οτι οι κηφηνες δεν θα αποτελουν μερος του roster του. Γιατι οι κηφηνες δεν θα του βγαλουν δουλεια, και, αρα, και κερδος. Ειναι τοσο απλο.
Επισης, ποτε δεν "κοπηκα" για καμμια αξιοκρατικη η μη διαδικασια, καμμιας ΟΑ (ΟΑ,Α3,κ.ο.κ.). Χ@στηκα, για να στο πω και μονολεκτικα.
Τα συμπερασματα περι εμπλοκης μου η μη με το "επαγγελμα" στα επιστρεφω στο ακεραιο (γατος εισαι βρε μπαγασα! απο 3 αραδες μου, καταλαβες αμεσως το επαγγελματικο ποιον μου! Ευγε!)
Τα εχετε βρει σκουρα, πραγματικα, ομως, ε? Καιρος ηταν.
Όταν μιλούσα για εμπλοκή σου με το επάγγελμα εννούσα να ξέρεις εκ των εσω τι γίνεται και όπως αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά μαύρη είναι η νύχτα...τώρα αν εσύ σκουπίζεις τις αίθουσες στο αεροδρόμιο (no offense για αυτούς που το κάνουν πραγματικά), ακούς καμιά συζήτηση στα παιταχτά και σχηματίζεις άποψη είναι δικαίωμά σου, απλά εμείς δεν φταίμε σε τίποτα...