Greg.CHQ
First-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- AEE
- YOUTUBE
- nil
Αγαπητή kleopatra κ NIAKI
Δυστυχώς οι καιροί είναι δύσκολοι ,
Φυσικά αυτό δεν δικαιολογεί την στάση της Olympic Air.
Πριν από 3 Χρόνια μιλούσαμε για την απαξίωση της Ολυμπιακής ......
Ερε ….. μάλλον δεν ξέραμε τη την περίμενε …. Αν πρέπει να αναφέρετε η λέξη απαξίωση πιστεύω ότι εκπροσωπεί επάξια την Olympic Air . Μείωση προσωπικού , δρομολογίων ....
Κρίμα διότι μόνο κοινωνικό έργο δεν προσφέρει.
Και εμένα με είχαν καλέσει για εποχιακό αλλά δεν άφησα την μόνιμη (σε ιδιωτικό τομέα) δουλεία μου για να πάω. Αυτήν την περίοδο λέω ευτυχώς που δεν το είχα κάνει….
Μην στενοχωριέστε η ολυμπιακή δεν υπάρχει ποια η Olympic air είναι μια αποτυχημένη προσπάθεια . Κάποια άλλη εταιρεία θα εκτιμήσει την αγάπη που έχετε για το επάγγελμα . Μην το βάζετε κάτω κυνηγήστε τα όνειρα σας………………
Δυστυχώς έπονται και άλλες απολύσεις ……. ΥΠΟΜΟΝΗ
Δυστυχώς οι καιροί είναι δύσκολοι ,
Φυσικά αυτό δεν δικαιολογεί την στάση της Olympic Air.
Πριν από 3 Χρόνια μιλούσαμε για την απαξίωση της Ολυμπιακής ......
Ερε ….. μάλλον δεν ξέραμε τη την περίμενε …. Αν πρέπει να αναφέρετε η λέξη απαξίωση πιστεύω ότι εκπροσωπεί επάξια την Olympic Air . Μείωση προσωπικού , δρομολογίων ....
Κρίμα διότι μόνο κοινωνικό έργο δεν προσφέρει.
Και εμένα με είχαν καλέσει για εποχιακό αλλά δεν άφησα την μόνιμη (σε ιδιωτικό τομέα) δουλεία μου για να πάω. Αυτήν την περίοδο λέω ευτυχώς που δεν το είχα κάνει….
Μην στενοχωριέστε η ολυμπιακή δεν υπάρχει ποια η Olympic air είναι μια αποτυχημένη προσπάθεια . Κάποια άλλη εταιρεία θα εκτιμήσει την αγάπη που έχετε για το επάγγελμα . Μην το βάζετε κάτω κυνηγήστε τα όνειρα σας………………
Δυστυχώς έπονται και άλλες απολύσεις ……. ΥΠΟΜΟΝΗ