ATH-CDG-LAX AF 26/01/2006

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

dtrach

Concorde-Class-Member
Περιοχή
Athens,Greece
Xαιρετε!!

Ενα τριπ ριπορτ με μόνο μία φωτο...2...που θα προσθέσω αργότερα .. οπότε μην περιμένετε πολλά!

Πρωινό ξύπνημα στη χιονισμένη Αθήνα.Στο δρόμο για το αεροδρόμιο δεν υπήρχε ψυχή παρα μόνο κάτι τύποι που έριχναν αλάτι.....Ούτε ψυχή και στο hub...γιατί εντάξει..για την Αθήνα μιλάμε :lol:

Η AF έχει αλλάξει θέση στο αεροδρόμιο ...και είναι μαζί με την ολλανδική εταιρία που εξαγόρασε ενώ οι Ολλάνδοι λένε οτι συγχωνεύτηκε :lol: Γρηγορότατο τσεκ ιν απο τον ευγενέστατο κύριο που μου είπε στο καλό να πάω αφου είδε το πότε είναι η επιστροφή χαχα

Α321 το πλοιο....130-150 ατομα στην πτήση...Ευγενέστατες αεροσυνοδοί..Μία Θεά!!! Πρωινο το ίδιο με έναν χρόνο πριν στο δρόμο για Αβάνα :lol: :lol: :lol: Δεν θυμάμαι πολλά γιατί κοιμήθηκα..χμμ

Εδώ συνέβει το παράδοξο..Μετά την προσγείωση αντί να παρκάρουμε στο ...2D όπως έπρεπε...Πήγαμε στο 2F.Για άγνωστο λόγο...Εγώ δεν είχα πρόβλημα αλλά υπο άλλες συνθήκες ίσως ήταν...Η επόμενη πτήση ήταν απο το 2C ( παλικάρια μου και για SXM απο κει φεύγει ) ....Κατεβαίνω κατι περιεργα σκαλία..περνάω απο έναν στενό διαδρομο και ξαφνικά ...passport control ...Γρήγορος βεβαια...συνεχίζω το περπατημα ακολουθώντας τις ταμπελες ο κόπανος....κατεβαίνω κατι ακόμα πιο περίεργα σκαλιά..Και!! Μια αιθουσα αναμονης για λεωφορειάκι! Ωραία σκέφτομαι..bus tour CDG!! Φτάνουμε στο πολυπόθητο 2C.To να πω τι γίνεται περιττό...της Αιρ Φρανς γίνεται με 772 να ετοιμάζονται για Σικάγο,Σινγκαπουρη,Λος Αντζελες,Α343 για Σ.Μαρτεεν,744 για Μαιαμι....772 της Vietnam .... Αααααχ . Παραδίπλα στο 2Α ήταν το ...F-GEXA πρώτη μούρη!! Για να θυμίζει παλιες καλες στιγμες..με προορισμό πιθανότατα το Σαο Παολο.Ελπίζω να είχε καλό ταξίδι! :) Στο αεροδρόμιο ειχε κοσμο...το 2C αντε να ναι 10 πύλες οποτε ολα ωραια..Με φουλ θεα στους ανατολικούς διαδρομους ...και σε οτι περνα απο μπροστά!

το boarding ξεκινησε στην ωρα του ...και αφου πήρα τα χαρτια για το immigration περπατησα στη φισουνα οπου ενας $%^&*αρα%#ς με σταματησε για έλεγχο.Πως είσαι μου λεει ..καλα του λεω .....να δω την τσαντα σου μου λεει..δες την του λεω...Αφου με εψαξε εξωνυχιστικά και αφου πηγα να τον βρίσω αφου αφηνε ολους τους αλλους μου λεει συγγνυμη ευχαριστω καλο ταξιδι...τιποτα του λεω..Και πάμε στο λεωφορειακι που ανεβαινει και σε παιρνει απο την φισουνα..και σε παει κατευθειαν στο αεροπλανακι :lol:

772 αγνωστου reg...βασικα κατί σε F-GSPZ???αν υπάρχει..θεση 47L...προτελευταία παραθυρο! χαχα

Τaxiing για τους δυτικους διαδρομους με ενα 744 της Thai να περνα παραλληλα για τους ανατολικους εχωντας απο πισω..το...ΚΡΗΤΗ!! :lol: το οποιο ήταν παρκαρισμένο διπλα στο 321 στην Αθήνα.Χαρηκα που το ειδα δεν λεω :)

Απογειωση με πολλες διορθωσεις και το κολλαρακι του 772 να πηγαινει απο δω και απο κει...Πολύ γρηγορα είμασταν στον αερα...Επιδειξη δύναμης νομίζω..χρόνος πτήσης 11 ωρες....Περασαμε πανω απο Λονδινο-Γλασκοβη-Ρεικιαβικ-Γροινλανδια-Winnipeg-Denver-Las Vegas για να φτάσουμε στο Λ.Α.......Κατα τη διαρκεια της πτήσης επαιζαν οι ταινιες crush,cinderella man,και κατι αλλες ψιλοαδιαφορες..όχι οτι είδα τίποτα :lol:
Φαγητο ειχε ή μοσχάρι ή σολομο...Πήρα μοσχάρι και ήταν πολύ καλο...Και για βραδυνό ενα κομμάτι κρέας με ζυμαρικά..τέλειο!! :lol: Κατα τη διαρκεια της πτήσης και μεταξύ των γευματων ειχαν πίσω χυμους μπυρες νερα σαντουιτς και ΠΑΓΩΤΑ!!! haagen dasz για οποιους πήγαιναν τουαλέτα και τα έβλεπαν χαχα ... και φτάνουμε Λ.Α.....και πεταγαμε και πεταγαμε..για 10 λεπτά?? Το μεγεθος ειναι απλα..ασυλληπτο...και πεταγαμε...και αιωρουμασταν...και...ειλικρινα το αεροπλανο ηταν ΑΘΟΡΥΒΟ!! δεν ακουγες τιποτα....πολύ ήρεμο και το touchdown ...και μόλις αφηνουμε τον διαδρομο κανουμε hold στην εξοδο για να απογειωθει ενα 737 της continental! Oμολογω οτι τρομααξα! χμμ...Τaxiing για το Τ2...και οχι για το TBIT oπου απο την μία μερια ήταν ενα Α343 της Λουφτχανσα και ενα 777 της Κορεαν ....και απο την αλλη ενα 744 της ΒΑ και ενα Α343 της air tahiti nui ...για να παρκαρουμε διπλα σε ενα 767 της hawaiian και παραδιπλα απο το 744 που ίσως μεταφέρει τον webmaster συντομα :D Οι ουρες στο immigration δεν ήταν καθολόυ όσο κακες μερικοί γραφουν..σε 1 ωρα ήμουν στην εξοδο στο shuttle που είχα κλεισει .Α και το LAX δεν είναι καθολου οσο αχουρι ειχα διαβασει..καλύτερο ίσως απο το LHR..αν και ισως άλλαζε η γνώμη μου αν ειχα να αλλάξω terminals...Kορυφαιο σημειο η επιγραφη LAX διπλα στους διαδρομους!

Eν κατακλειδι.

Air France . Aυτην ξέρουμε αυτή εμπιστευόμαστε :lol: :lol: :lol:

Καλά...πώς τα κατάφερες και δεν έκανες upgrade αυτή τη φορά... :lol:
Δεν είχε upper deck..γι' αυτό ε?... :lol:
Ευχόμαστε γρήγορα να πατήσουμε στα χνάρια σου. (στο CDG ε...).
Άντε και καλή διαμονή... :D

dtrach":7frmjok2 said:
και παραδιπλα απο το 744 που ίσως μεταφέρει τον webmaster συντομα :D

744 ε; Το πλάνο μου λέει "μόνο" Α346! Δε μας χαλάνε και τα δύο όμως :lol:

dtrach":7frmjok2 said:
Air France . Aυτην ξέρουμε αυτή εμπιστευόμαστε :lol: :lol: :lol:
Άντε πάλι τα ίδια :twisted: Το IFE των 772 όμως δεν μας είπες πώς ήταν;