ATH-FRA-MAN-LHR-ATH, με LH και BA, business class

• Thread starter Thread starter OveLix
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εντυπωσιάστηκα από το γεγονός ότι η Business της ΒΑ στο 767 έχει διαρρύθμιση 2-3-2. Την ίδια διαρρύθμιση έχει η Υ της Αεροφλότ. Θα μου πείτε ότι η Αεροφλότ δεν έχει τη World Traveller και θα συμφωνήσω. Πού να το φανταστώ όμως ότι όταν πετούσα με εκείνο το 767 των Ρώσων, ταξίδευα μέσα στην άνεση...

Οβελίκιε, συνέχισε να γράφεις. Ξέρεις εσύ τι και πού :wink:

Ο λαός του φόρουμ παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις δραματικές εξελίξεις στη λόου μπάτζετ εκδοχή του αντίστοιχου δρομολογίου... Τζέρρυ, φρομ νάου ον, γιου αρ ρισπόνσιμπλ... Πλήζ κοντίνιου...

Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια. Μπαίνω στον πειρασμό να αποκαλύψω ότι σχεδιάζω ένα ταξίδι σε λίγες μέρες λίγο (χμμμ) πιο ανατολικά. Ως τις όχθες ενός μεγάλου ποταμού. Τίποτε δεν είναι βέβαιο ακόμα για αυτό δεν λέω άλλα. Ψάξτε να βρείτε τι επέτειος είναι στις 2 Φεβρουαρίου (αλλά μην το πείτε δημόσια)

OveLix":1z6ok145 said:
... με τον Μπορν να ταξιδεύει από Μόσχα σε ΝΥ, Λονδίνο, Μαδρίτη, Παρίσι και Τορίνο. Πόσα μίλια να μάζεψε άραγε;
Αυτό θα πει...ταξιδιωτικός πράκτορας, ε aakunz? :lol:

Re:

OveLix":sk5kzaco said:
Παράπονα:
Η διαμόρφωση 2-3-2 της μπίζνες σημαίνει ότι αν έχεις παράθυρο η διπλανή σου θέση είναι συνήθως πιασμένη και δεν έχεις μεσαίο διαχωριστικό (όπως στο 2-2 των 320 πχ).

aakunz":sk5kzaco said:
Εντυπωσιάστηκα από το γεγονός ότι η Business της ΒΑ στο 767 έχει διαρρύθμιση 2-3-2. Την ίδια διαρρύθμιση έχει η Υ της Αεροφλότ. Θα μου πείτε ότι η Αεροφλότ δεν έχει τη World Traveller και θα συμφωνήσω. Πού να το φανταστώ όμως ότι όταν πετούσα με εκείνο το 767 των Ρώσων, ταξίδευα μέσα στην άνεση...

Νομίζω ότι η ΒΑ στη Business του 767, παρότι τα καθίσματα είναι 2-3-2, τα χρησιμοποιεί ως 2-2-2 (στη μεσαία σειρά, το μεσαίο κάθισμα κενό).