Athens here I come again...

• Thread starter Thread starter SX-DFC OA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

SX-DFC OA

Low-Cost-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
OAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την επιστροφή μου από το Ηράκλειο και ας άργυσα λίγο. Ζητώ συγγνώμη που το προηγούμενο trip report ήταν χάλια όμως αυτό θα είναι καλύτερο. Ξεκινάμε λοιπόν...

HER-ATH
02 AUG 2008
A/C: A320-232
REG:SX-DVH
AEGEAN AIRLINES

Ξεκινάω το πρωί για το αεροδρόμιο στο οποίο φτάνω χωρίς κανένα θέμα μέχρι που ανακαλύπτω οτι το check in για Αθήνα της Aegean είναι κλειστό. Φεύγω και έρχομαι 20' μετά αλλά γινόταν ο χαμός!! (Όλος ο κόσμος Αθήνα πια :rant: :rant: )
Μετά από αρκετή ώρα παίρνω το boarding pass και πηγαίνω στα gates. Το αεροπλάνο περίμενε και ανεφοδιαζόταν. Η ανακοίνωση για αναχώρηση έγινε και εγώ μαζί με άλλα περίπου 60 (! τόσα πολλά σε πρωινή πτήση) επιβιβαστήκαμε στο A/C. Δυστυχώς η αεροσυνοδός είπε ότι η φωτογραφίες απαγορεύονται οπότε δεν τράβηξα φωτος. Οι πόρτες έκλεισαν και φύγαμε στην ώρα μας. Τροχοδρόμηση για το σημείο κράτησης του 27 και μετά ''AEGEAN 310 cleared for takeoff rwy 27'' . Έτσι βρεθήκαμε στον αέρα. Αμέσως μετά την απογείωση κάναμε απότομη δεξιά στροφή για το Αιγαίο και μετά όλο ευθεία. 10 λεπτά μετά το seatbelt sign έσβησε και οι αεροσυνοδοί σερβίρισαν τα γνωστά cookies της Αegean για πρωινό.
Ύστερα από 20-25 λεπτά ξεκινάμε descent προς τον 03L του LGAV και σε 10' πατήσαμε στον διάδρομο με ισχυρό crosswind. Μετά τα γνωστά τροχοδρόμηση,ανακοινώσεις και τελικά στάθμευση σε θέση με φισούνα. Αποβιβάστηκα από το αεροπλάνο ευχαριστώντας τις αεροσυνοδούς για το ταξίδι και κινήθηκα προς την παραλαβή αποσκευών. Έτσι τελείωσε άλλο ένα ταξίδι μου με την Α3 που κατά την δική μου γνώμη είναι η καλύτερη airline στον ελληνικό χώρο.

SX-DFC

Οι off-topic δημοσιεύσεις πήγαν στον κουβά. Όποιος θέλει να γράψει trip-report να το κάνει. Αν, flying doc, δεν σου αρέσει ένα trip report (και γενικά κάποιο νήμα) απλά μην το διαβάζεις. Τέλος συζήτησης και συγνώμη SX-DFC OA που αυτή εδώ η δημοσίευση θα μείνει στο trip report σου. :wall: