udsiern
Νέο μέλος (Tourist)
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGEL
Γεια σας!Τις προαλλες,πριν απο κανα μηνα δηλαδη,αποφασισα να κανω ενα 6ημερο ταξιδακι στο λονδινο για να δω τα αξιοθεατα του και τα μαρμαρα του Παρθενωνα φυσικα!Η αεροπορικη εταιρια την οποια διαλεξα για να πεταξω ηταν η Α3 και αυτο γιατι ποτε δεν ειχα ξαναπεταξει με αυτην.Η πτηση μου ηταν η πρωινη 602 για Heathrow.Λοιπον....Η πτηση ειναι στις 8.50,εγω ομως,παω στο αεροδρομιο γυρω στις 2μιση ωρες πριν την αναχωρηση,ετσι για να εξερευνησω το αεροδρομιο..φτανω λοιπον στο αεροδρομιο,τρωω στο παρκινγκ κανα 20λεπτο μεχρι να ξεμπλοκαρει το ριμαδι που δινει τα εισιτηρια για την εισοδο στο παρκινγκ(στην ελλαδα βρισκομαστε!)
...Τελικα,αφου ειχα βαλει το κουμπι που πατας για να βγει το εισιτηριο σχεδον μεσα απο τις χιλιαδες φορες που το πατησα εδεησε και ξεκολλησε!Μετα, αφου εξερευνησα εξονιχιστικα σχεδον ολο το αεροδρομιο,πηγα στο check-in,οπου δεν ειχα πολυ κοσμο,πραγμα πρωτογνωρο για εμενα!
.φτανω στην πυλη,και μετα απο 20λεπτη παραμονη καταφερω και επιβιβαζομαι στο αεροπλανο,ενα Α321.Δυστυχως νηολογιο δεν κρατησα...
.Αφου μας υποδεχτηκαν θερμα 3 αεροσυνοδοι,αντικρισα μπορω να πω ενα πολυ ωραιο και σχετικα ευριχωρο αεροσκαφος. Πηγαινω στην θεση μου,την 11E.Μετα απο περιπου 5 λεπτα και χωρις καμια απολυτως καθυστερηση,αρχιζει το pushback και μετα το taxi για τον rwy 21L.Ο ουρανος εκεινη την ημερα ηταν πεντακαθαρος απο συννεφα μεχρι να αφησουμε την Ελλαδα πισω και μπορουσα να δω πεντακαθαρα τα παντα.Υστερα το μονο που υπηρχε εξω απο το παραθυρο ηταν ενα απεραντο συνεφο.1 ωρα μετα την απογειωση,οι ευγενεστατες αεροσυνοδοι μας σερβιρουν το πρωινο μας,που μπορω να πω πως μου αρεσε.Το πρωινο ειχε ως συνοδευτικο καφε και τσαι,οτι ηθελε ο καθενας επαιρνε.Εγω προτιμησα το τσαι,αλλα ολη την ζαχαρη που υπηρχε στο αεροπλανο να του εριχνα παλι πικρο θα ητανε!Τελος παντων,μετα απο κανενα 10λεπτο παλι οι αεροσυνοδοι οργωσαν παλι τον διαδρομο μοιραζοντας κοκα κολες και σπραιτ στους επιβατες,ομως λιγο πριν φτασουν σε εμενα,δηλαδη 2 σειρες μπροστα μου,σταματησαν να μειραζουν λογω αναταραξεων..... :evil: .Μετα απο αλλο ενα 10λεπτο καταφεραν να διασχισουν ολο το 321 και με την σειρα μου πηρα και εγω κατι να πιω για να μου φυγει η πικρα απο το τσαι!
.Το υπολοιπο ταξιδι κυλησε εξισου ομαλα και ομορφα οπως και το μεχρι τωρα ταξιδι!Φτανοντας στο λονδινο ειχαμε μια καλη προσγειωση και φτασαμε στο terminal 1 20 λεπτα νωριτερα απο το πργραμματισμενο..Απο εδω και περα ταλαιπωρηθηκα λιγο...Αποβιβαζομαι απο το αεροσκαφος και παω για τον ελεγχο του διαβατηριου...Εκει υπηρχε μια ατελειωτη ουρα που σαν αποτελεσμα ειχε να περιμενω 30-45 λεπτα για να μου ελεγξουν το διαβατηριο...Μετα,πηγα στον υμαντα που ηταν οι βαλιτσες της πτησης μου...ΟΛΟΙ το τονιζω ΟΛΟΙ φυγανε και αφου φυγανε μεεεεεεεετα ηρθε η δικη μου βαλιτσα...
.Οντας ψοφιος εγω..τελικα καταφερα και εφυγα απο αυτο το αεροδρομιο που με κουρασε περισσοτερο απο την πτηση και την παραμονη στο LGAV μαζι....
Αεροσκαφος 9/10
Πληρωμα(αεροσυνοδοι) 10/10 γιατι ηταν ευγενεστατες και εξυπηρετικοτατες
on time 10/10 γιατι φυγαμε ακριβως στην ωρα μας και φτασαμε 20 λεπτα νωριτερα
πολυ ευχαριστως θα ξαναπεταγα με την Α3 και σαν πρωτη φορα που πεταω με αεροσκαφος της μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις!

Αεροσκαφος 9/10
Πληρωμα(αεροσυνοδοι) 10/10 γιατι ηταν ευγενεστατες και εξυπηρετικοτατες
on time 10/10 γιατι φυγαμε ακριβως στην ωρα μας και φτασαμε 20 λεπτα νωριτερα
πολυ ευχαριστως θα ξαναπεταγα με την Α3 και σαν πρωτη φορα που πεταω με αεροσκαφος της μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις!