Aussie Air flight school

• Thread starter Thread starter kliamis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

kliamis

Νέο μέλος (Tourist)
Χαιρετω τους συμφορμιτες και μπαινω κατευθειαν στο θεμα. Ειμαι 26 ετων, ζω και εργαζομαι τα τελευταια χρονια στην Ισπανια και μετα απο αρκετη σκεψη και περισυλλογη κατεληξα στο συμπερασμα πως θελω να ακολουθησω το επαγγελμα του πιλοτου. Δεν ειμαι ειδικος ουτε εχω πεταξει ποτε (ο ιδιος) ετσι λοιπον ξεκινησα μια ερευνα οσον αφορα τις σχολες και αυτο που σου προσφερει καθε μια προσπαθωντας να συμφιλιωσω το κοστος της εκπαιδευσης με την ποιοτητα (στο βαθμο που αυτο ειναι δυνατο αναζητωντας μεσω ιντερνετ). Κατεληξα στο οτι ειναι προτιμοτερο να κανω την εκπαιδευση μου στις ΗΠΑ (για διαφορους λογους που δεν θα περαθεσω εδω). Το ζητημα ειναι το εξης: μολις σημερα διαβαζοντας αναλυτικα ενα ισπανικο φορουμ αντιστοιχο με το airliners ενημερωθηκα σχετικα με την υπαρξη της σχολης Aussie Air που βρισκεται στο αεροδρομιο Daytona των ΗΠΑ. Η αληθεια ειναι πως η σελιδα τους δεν ειναι ιδιαιτερα κατατοπιστικη, με λιγες πληροφοριες (http://www.flyaussieair.com) και τα σχολια των ισπανων ειναι διφορουμενα. Η αιτια που γινεται λογος στην ισπανια για αυτη τη σχολη ειναι οι αρκετα χαμηλες τιμες που προσφερει , οπως επισης μετατροπη FAA σε JAA (στη Βαρκελωνη απ'οτι καταλαβα) . Επισης οι ιδιοκτητες ειναι ισπανοι και απο οσο εχω καταλαβει ειναι 'ισπανοκρατουμενη' (ισπανοφωνοι καθηγητες και μαθητες, επιφυλασσομαι για το αν αυτο ισχυει). Στο διαδικτυο δεν υπαρχουν παρα πολλες πληροφοριες και αυτο ειναι που κανει πολλους ισπανους να ειναι διστακτικοι.
Σημερα κιολας θα στειλω μαιλ στη σχολη για περισσοτερες πληροφοριες, αυτο που θα ζητουσα απο οποιον εχει τη καλοσυνη και το χρονο να μου πει την αποψη του (με βαση την προσωπικη του εμπειρια η πληροφοριες εγκυρες) σχετικα με τη συγκεκριμενη σχολη. Παρακαλω να αποφευχθουν γενικολογα σχολια τυπου οτι δινεις παιρνεις κλπ που δεν βοηθουν ουσιαστικα ουτε εμενεα ουτε οποιοδηποτε αλλο ενδιαφερομενο.
Απλα ψαχνω να βρω καποιον που να μπορει να μου δωσει εγκυρες πληροφοριες.
Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας

Παιδια εχει δικιο ριξτε μια ματια στις τιμες και θα καταλαβετε εγω που δεν ειμαι κροισος το σκεφτομαι σοβαρα για την ακριβια υπεγραψα την συμβαση και περιμενω τον απριλιο http://aussieair.forumotion.com/καποιος μαθητης της σχολης το εφτιαξε ελληνας και εγω προσωπικα τον ευχαριστω.... :great:

Και κατι ακομα οσο και να προσπαθουν καποιοι να κλεινουν στοματα, με τον ενα η με τον αλλο τροπο, το μονο που καταφερνουν ειναι να δειχνουν το χαμηλο τους επιπεδο δεν λεω ολοι.... μενει να αποδηχθει πως εχω αδικο.....οποιος καταλαβε καταλαβε..... :hello?: