Aviation Ringtone

• Thread starter Thread starter air_boy
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μπορεί να μην έχει τα εξεζητημένα που θέλετε, αλλά εγώ από δω κατεβάζω κανένα ringtone wallpaper κλπ, και έχει καμιά 100στη από τέτοια για aviation (βάλτε λέξεις κλειδιά όπως airplane aircraft pull-up και τα λοιπά). Το κατεβάζετε άμεσα στον υπολογιστή και το περνάτε στο τηλέφωνο.

http://www.zedge.net/

Η λυση στο προβλημα σας ειναι παρα πολυ απλη,αν φυσικα εχετε στον υπολογιστη σας εγκατεστημενο το FLIGHT SIMULATOR της MICROSOFT...
Κανοντας μια αναζητηση μεσα στον φακελο που εχετε εγκαταστησει το παιχνιδι θα βρειτε ενα φακελο που ονομαζεται SOUNDS.Εκει μεσα μπορειτε να βρειτε πραγματικα οτι θελετε...ειδικα αν εχετε κανει εγκατασταση add-on αεροπλανα.Εχει τους ηχους απο τον αυτοματο πιλοτο των Boeing...τα χαρακτηριστικα "pull up"...."terrain" ... "mayday mayday mayday,serious problem on board "...."flaps 30" ...etc...

Εγω εχω βαλει σαν ηχο οταν δεχομαι μηνυματα το "pull up"....και καπου τον Μαρτη πετουσα με την AEGEAN για Μοναχο...και μολις εφτασε το αεροπλανο εκει και λιγο πριν κατεβουμε,ενω ημασταν ακομα μεσα στο αεροπλανο,ενεργοποιω το κινητο μου...ελα ομως που κατα την διαρκεια της πτησεις ειχα καποιες κλησεις...και μολις ανοιξα το κινητο πλακωσαν σε μορφη χιονοστοιβαδας τα SMS της ειδοποιησης κλησεων...χαχαχα...καταλαβαινετε τι εγινε ..ετσι?Με κοιτουσαν ολοι καπως...

Vangelis Antonakis":9zytgidg said:
και μολις εφτασε το αεροπλανο εκει και λιγο πριν κατεβουμε,ενω ημασταν ακομα μεσα στο αεροπλανο,ενεργοποιω το κινητο μου...ελα ομως που κατα την διαρκεια της πτησεις ειχα καποιες κλησεις...και μολις ανοιξα το κινητο πλακωσαν σε μορφη χιονοστοιβαδας τα SMS της ειδοποιησης κλησεων...χαχαχα......
Πολύ σοφή και υπεύθυνη η κίνηση να ενεργοποιήσεις το κινητό σου τηλέφωνο.
Κακώς που το είχες κλείσει κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Vangelis Antonakis":9zytgidg said:
καταλαβαινετε τι εγινε ..ετσι?Με κοιτουσαν ολοι καπως...
Καταλαβαίνω τον τρόπο με τον οποίο σε κοιτούσαν.
Πολλές φορές κοιτάζω κι εγώ κάποιους με τον ίδιο τρόπο.