gioannis
First-Class-Member
Συγνωμη για το λιτο του ρεπορτου αλλα η εκθεση-ορθογραφια δεν ειναι στα φορτε μου
.Απόφαση και αγορα εισιτηριων 29 Ιουνίου για PDL. Η τιμή τους 1350 για 2 άτομα φυσικά. Αναχώρηση 3 Ιουλίου 0905 με HOLA (ο θεός να το κάνει 0905 είχαμε 40 λεπτά καθυστέρηση, που νάξερα τι με περίμενε στη συνέχεια). Άφιξη στη Ρώμη και βουρ για την επόμενη πτήση η οποία έφευγε 1220 (TAP, τελική αναχώρηση 1320, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ). Άφιξη στη Λισσαβόνα και μόνο με 15 λεπτά καθυστέρηση 1630 αναχώρηση για PDL (με SATA) και άφιξη ως εκ θαύματος on time 1730 ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ PONTA DELGADA. Έξοδος απο το αερσκάφος με τα πόδια ως το terminal και μπροστά στον ιμάντα για την παραλαβή της μιας και μοναδικής αποσκευής μας. 1800 εμεις και άλλοι 4-5 δεν έχουμε βρει τις αποσκευές μας ενώ στον ιμάντα γυρνάνε καμιά δεκαριά βαλίτσες (οι οποίες από την επόμενη μέρα κατάλαβα τι έκαναν στον ιμάντα). Ευτυχώς πρώτος στη διαδικασία του LOST AND FOUND και με ενημερωση τους ότι από αύριο το μεσημέρι και μετά να περιμένουμε τα πράγματα μας, φύγαμε για να ψωνίσουμε είδη πρώτης ανάγκης με τα 57 χ 2 ευρω για την πρώτη μέρα (για κάθε δεύτερη μέρα το ποσό έπεφτε στα 28 ευρω για καθέναν). Και πιστέψτε με χρειάστηκαν δυο μέρες ακόμα τελικά. Τα πράγματα τα βρήκαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου :shock:
:shock: την Πέμπτη το απόγευμα. Πηγαίνοντας τις αποδείξεις για τα έξοδα που είχαμε κάνει, το ίδιο απόγευμα στο αεροδρόμιο και διαβεβαιώνοντας μας πως θα μπουν τα χρήματα στο λογαριασμό μας. Έτσι αποχαιρετήσαμε ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ PONTA DELGADA το οποίο θα ξαναβλέπαμε την Κυριακή το πρωί και γεμάτοι κέφι για την εξερεύνηση του νησιού .............................................................. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Oι εικονες (μερικες και σιγα σιγα θα βαλω και αλλες) στην προσωπική μου φωτοθήκη
Oι εικονες (μερικες και σιγα σιγα θα βαλω και αλλες) στην προσωπική μου φωτοθήκη