Bangkok - Shanghai, 2010, ή: το πρώτο μου 380 :D

• Thread starter Thread starter menelaos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

menelaos

First-Class-Member
Καλησπέρα παίδες! Σας γράφω από HKG, Hong Kong, περιμένοντας υπομονετικά να επιβιβαστώ στο 330 της Cathay Pacific για PVG, Shanghai! :) Είπα να αρχίσω το trip report, ή μάλλον να σας γράψω τουλάχιστον τον σκελετό του ταξιδιού μου - μια και μόνο αυτό θα προλάβω να κάνω τώρα! :) Σιγά σιγά θα έρθουν και οι αναλυτικότερες περιγραφές για τα επιμέρους σκέλη, αν και δεν έχω ξαναπροσπαθήσει ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο, οπότε δύσκολα θα μπορέσω να.... συναγωνιστώ τους μεγάλους reporters του forum! :D Ας ξεκινήσουμε με το πρόγραμμα λοιπόν! :)

9 Απριλίου: ATH-DXB EK104 (Emirates, 332)
10 Απριλίου: DXB-BKK EK372 (Emirates, 388)
14 Απριλίου: BKK-HKG CX700 (Cathay Pacific, 773)
14 Απριλίου: HKG-PVG CX360 (Cathay Pacific, 33?)
18 Απριλίου: PVG-DXB EK303 (Emirates, 77W)
19 Απριλίου: DXB-ATH EK105 (Emirates, 773)

Ως τώρα το μόνο που έχω να δηλώσω είναι ότι όποιος δεν έχει πετάξει με 380 δε μπορεί να φανταστεί για τι αεροπλάνο πρόκειται! Αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε.... κάποιο σπίτι, η ησυχία της καμπίνας είναι πραγματικά εντυπωσιακότατη (προσωπικά συνομιλούσα όχι απλώς χωρίς να φωνάζω, αλλά πραγματικά χαμηλόφωνα!!), το δε ICE της EK είναι εξαιρετικό! Μιλάμε για χιλιάδες MP3, ταινίες, σειρές, documentaries, όλα on demand φυσικά, και βέβαια τις φανταστικές "εξωτερικές κάμερες" - ειδικά το πλάνο από την ουρά είναι απίστευτο!! Αυτά για τώρα, τρέχω να συνεχίσω το ταξίδι! Χαιρετισμούς και καλά να περνάτε! :)

Η συνέχεια το 2017 μάλλον ;;;

Απλά έχει καθυστέρηση στην Μπανκονγκ και περιμένει την ανταπόκριση :banana: :banana: :banana: