Belle Air

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η Air Adriatic εχει εδρα τα Τιρανα!?!?!?!

Ποια Τιρανα καλε? Ιταλικη ειναι! Βεβαια στο site λενε οτι ειναι αλβανικη low cost. Αλλα η Air Adriatic ηταν ιταλικη. Ειναι ομως αυτη? Εκτος αν εκανε και βαση στα Τιρανα (οπως και η Viking δεν ειναι ελληνικη αλλα εχει βαση στην Ελλαδα).

H Air Adriantic δεν ειναι ουτε αλβανικη,ουτε ιταλικη.Ειναι κροατικη με εδρα το αεροδρομιο του ντουμπροβνικ.Βασικα εκτελει πτησεις charter με σκοπο τον εισερχομενο τουρισμο της Κροατιας,αλλα περσι εκανε και καποιες πτησεις charter απο την Ιταλια προς την Ελλαδα και κυριως απο τη Ναπολη προς τη Ροδο και τη Σαντορινη.Γιατι οχι λεφτα πηρε...

Το ξερω απο που ειναι η Air Adriatic!!! Και το ερωτημα δεν ειχε να κανει με την Air Adriatic αλλα με την Belle Air που ειναι αλβανικη!!! Τωρα αμα μερικοι εδω διαβαζουνε Αλβανια και καταλαβαινουνε Ιταλια κλπ Βαλκανια, τοτε το κλεισαμε το μαγαζι!!!! (Δεν ειναι βεβαια δικαιολογια, αλλα μολις μπηκα σπιτι και ειμαι ηδη αρκετα μπαρουτιασμενος! Το να διαβαζω μια τετοια διαστρεβλωση, παραποιηση και αλλαγη θεματος μεσα σε 2 ποστ των οσο γραφω μου την δινει ανευ οριου!!! - Ασχετα με την διαθεση μου!!!) Περιτο να πω οτι ο jetflight εχει δικιο σε ο,τι αφορα την προελευση της Air Adriatic εκτος απο την εδρα που ειναι η Ριεκα!!! ;)

kommmalherfreundchen.gif

ΥΓ: Και παλι σορι για τα ατομα που δεν φταινε εδω μεσα!

Belle Air (XH/Tirana) is a new low-cost carrier founded by several
former Albatros Airways (4H/Tirana) investors. Belle Air will launch
operations on December 15 using an MD-82 wet-leased from Air
Adriatic (AHR/Rijeka) offering three weekly services from Tirana to
Istanbul Ataturk, Milan Orio al Serio and Verona as well as two
weekly flights to Ancona, Athens, Bologna Forli, Genoa, Pisa, Rome
Ciampino, Trieste. It is planning to add a second MD-82 and an ATR
42 at a later stage to launch additional routes from Tirana to more
Italian destinations, Liege, London Stansted and Pristina.

na episimano oti i eteria den arhise akoma ptisis epidi yparhoun/ypirksan problimata me tis adies.

i plirofories einai apo to airliners.de