Cabin Crew- Interview Aegean

• Thread starter Thread starter ierothea
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

ierothea

Νέο μέλος (Tourist)
Καλησπέρα σας! Έχω κάνει αίτηση για αεροσυνοδός στην Aegean για δεύτερη φορά και θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με δύο θέματα που με προβληματίζουν.

Την πρώτη φορά που με κάλεσαν για συνέντευξη, οι εντυπώσεις μου ήταν πολύ θετικές. Οι υπεύθυνες φάνηκαν ευχαριστημένες, αλλά τελικά δεν επιλέχθηκα. Δεν έλαβα κάποια συγκεκριμένη εξήγηση για την απόρριψη, οπότε δεν γνωρίζω αν υπήρξε κάποιο συγκεκριμένο κριτήριο που δεν πληρούσα.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, αναρωτιέμαι αν η μυωπία μου (5,5 βαθμοί) ή η ηλικία μου (27 ετών φέτος) μπορεί να λειτουργήσαν αποτρεπτικά. Έχω παρατηρήσει ότι κάποιες αεροπορικές θέτουν όριο για τη μυωπία στους 4 βαθμούς, ενώ η Aegean φαίνεται να προτιμά υποψήφιες γύρω στα 22-25 (αυτό είναι δική μου εκτίμηση, δεν ξέρω αν ισχύει).

Επειδή ζω μακριά από την Αθήνα και η διαδικασία απαιτεί προετοιμασία, έξοδα μετακίνησης και διαμονής, θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει να παω στη συνέντευξη ή αν είναι μάταιο λόγω των παραπάνω;;; Από τη πρώτη φορά κατάλαβα ότι καλούν πολύ κόσμο γενικά για συνέντευξη

Αν κάποιος έχει σχετική εμπειρία ή πληροφορίες εκ των έσω, θα το εκτιμούσα αφάνταστα! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! ✈️