CHEAP FLIGHTS ATH-IBIZA

• Thread starter Thread starter GIANNIS_ATH
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Gia tora iberia.com, to kalokairi se taksidiotika grafeia mias kai yparxoun charter dromologia se prosites times.

gia to kalokairi des me low cost isos volepsei kala .

alla kai me normal etaireies mporei na vrei kai pio ftina ...

psakse kai monos alla rota kai se ena touristiko grafeio gnosto .

Επειδή και γω το ψαχνα κάποια στιγμή, το μυαλό μου είχε πάει στο ath-ibiza μέσω milano, αφού η easy ξεκινά πτήσεις και ath-milano και milano-ibiza. Νομίζω όμως ότι δε βόλευαν οι ώρες και θα πρεπε να περιμένω στο malpensa για να πάρω την πτήση της επόμενης μέρας και στο πήγαινε και στο έλα. Για αυτό μου φαίνεται ότι, όποτε είναι να πάω ibiza, θα φροντίσω να περάσω από φίλους στο λονδίνο και μετά από κει να διαλέξω με την ησυχία μου. Σίγουρα θα χω περισσότερες επιλογές από κει.

πάντως το να περιμένεις με τους φίλους στο αεροδρόμιο δεν είναι τραγικο....εξαρτάται βέβαια και απο το αεροδρόμιο....εχω ξενυχτισει στο elgav στο luton στο gatwick στο belfast int. και το γουστάρω τρελα. βεβαια εξαρταται απο την ηλικια του ταξιδιωτη και απα τα οικονομικα του.ενας ανθρωπος που ονειρευεται bussiness class δεν θα το εκανε αυτο ποτε....αλλα η δικη μου θεση περι low cost travelling ειναι γνωστη. :D

thnks gia thn bohthia:)

k ego simfono gia low cost sthn europi :D
den einai k toso tragiko gia taxida sthn europi.

makari na eipaxoyn k low cost etereia gia pio makrina taxidia:)