Ciao! Totally out of air-stuff....help!

• Thread starter Thread starter Μιμή
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Μιμή

Νέο μέλος (Tourist)
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα! Ή καλημέρα αναλόγως...έχω δημοσιεύσει ένα θέμα σχετικά με το επάγγελμα της ιπταμένης συνοδού που θέλω να κάνω,αλλά,επειδή δεν ξέρω τίποτα ακόμη,από Σεπτέμβριο θα πάω στην Αθήνα,στη σχολή AST μπας και αρχίσω να "προσανατολίζομαι" και επειδή κυρίως θέλω να πάω σε εταιρία εξωτερικού.Απώτερος σκοπός μου είναι να μπω στην Emirates Air....γι' αυτό,όποιος τυχόν έχει πληροφορίες οιαδήποτε στιγμή για προκηρύξεις κτλ.,ας μού στείλει ένα μηνυματάκι....ερώτηση:αν έχει κάποιος χαμηλό βαθμό απολυτηρίου,παίζει ρόλο,έτσι?? :roll: α,και πώς μπορώ να αλλάξω κάτω από το όνομά μου τα "tourist,business-class" κτλ.?? πώς αλλάζουν αυτά? οποιον ενδιαφέρει,το msn μου ειναι mimi_nv_love@hotmail.com kai sto hi5.Filiaaaaaaaa!

Welcome to our forum Μιμἠ.

Σχετικα με την Emirates μπες στο site και θα βρεις σχετικη ενημερωση για recruiting days. Γινονται και στην Αθηνα interviews 1-2 φορες το χρονο αν θυμαμαι καλα.
Οσον αφορα το tourist, business class αυτα γινονται upgrade αναλογα με τις συμμετοχες σου στο forum, αναλογα με τον αριθμο των δημοσιευσεων που ανεβαζεις.

Καλες πτησεις να εχεις παντα!

http://www.cabincrew.com. sait στο οποίο μπορείς να ενημερώνεσαι για ξένες εταιρίες. Όσο για την Emirates να σε πληροφορήσω ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, είναι πολύ δύσκολο να σε πάρουν, ειδικά εσένα που ξεκινάς τώρα.Συνήθως πρωτειμούνται άτομα τα οποία μετρούν ήδη κάποια χρόνια προυπηρεσίας. Εκεί η μικρότερη είναι 30 ετών.