pilot767
Business-Class-Member
Ηρθε η ωρα να πω για μια πολυ καλη σχολη που ειναι μια πολυ καλη προσπαθεια στη χωρα μας τα τελαιυταια 3-4 χρονια.
Η σχολη εχει ηδη εκδοση αρκετα πτυχια ppl αλλα και cpl
Η σχολη αποτελειται απτον διευθυντη ο οποιος ειναι αρτια εκπαιδευμενος στην αγγλια οπου και εχει διατελεσει εκπαιδευτης,τον αρχιεκπαιδευτη ο οποιος και εκεινος εχει εκπαιδευτει στην αγγλια.
Η οργανωση και η σοβαροτητα μπορει να την καταλαβεται μιας και ολες οι φουρνιες μαθητων ειτε ppl ειτε cpl στις εξετασεις εχουν ανω του95% επιτυχια.
Το βημα για να γραψω μου δωθηκε
1ο πληροφοριακα για τα μελη
2ο ο μου ξαδερφος πηρε ppl απ αυτη τη σχολη
3ο το ενδιαφερον μου για τις σχολες σαν μελλοντικος πιλοτος ελπιζω
4ο σαν κρητικος μιας και η σχολη εδρευει στο HΡΑΚΛΕΙΟ
ΠΑΙΡΕΤΕΡΩ πληροφοριες απτο remove before flight (τευχος 7)
Εχω επικοινωνισει προσωπικα με τη σχολη για πληροφοριες σε σημειο να κατανταω κουραστικος,και μου εχει κανει εντυπωση ο επαγγελματισμος και η ειλικρινια που με αντιμετωπισαν
πιστευω οτι τετοιες προσπαθειες πρεπει να επικροτουντε γιατι η αεροπορια στη χωρα μας ειναι αρκετα πισω και χρειαζεται ανθρωπους με μερακι κυριως για αυτο που κανουν και οχι δημιουργιες σχολων με στοχο επικερδης πρωσωρινης επιχειρισης.πρωσωπικη μου αποψη αμα εισαι σωστος τοτε γινεσαι και επικερδης
[/img]
Η σχολη εχει ηδη εκδοση αρκετα πτυχια ppl αλλα και cpl
Η σχολη αποτελειται απτον διευθυντη ο οποιος ειναι αρτια εκπαιδευμενος στην αγγλια οπου και εχει διατελεσει εκπαιδευτης,τον αρχιεκπαιδευτη ο οποιος και εκεινος εχει εκπαιδευτει στην αγγλια.
Η οργανωση και η σοβαροτητα μπορει να την καταλαβεται μιας και ολες οι φουρνιες μαθητων ειτε ppl ειτε cpl στις εξετασεις εχουν ανω του95% επιτυχια.
Το βημα για να γραψω μου δωθηκε
1ο πληροφοριακα για τα μελη
2ο ο μου ξαδερφος πηρε ppl απ αυτη τη σχολη
3ο το ενδιαφερον μου για τις σχολες σαν μελλοντικος πιλοτος ελπιζω
4ο σαν κρητικος μιας και η σχολη εδρευει στο HΡΑΚΛΕΙΟ
ΠΑΙΡΕΤΕΡΩ πληροφοριες απτο remove before flight (τευχος 7)
Εχω επικοινωνισει προσωπικα με τη σχολη για πληροφοριες σε σημειο να κατανταω κουραστικος,και μου εχει κανει εντυπωση ο επαγγελματισμος και η ειλικρινια που με αντιμετωπισαν
πιστευω οτι τετοιες προσπαθειες πρεπει να επικροτουντε γιατι η αεροπορια στη χωρα μας ειναι αρκετα πισω και χρειαζεται ανθρωπους με μερακι κυριως για αυτο που κανουν και οχι δημιουργιες σχολων με στοχο επικερδης πρωσωρινης επιχειρισης.πρωσωπικη μου αποψη αμα εισαι σωστος τοτε γινεσαι και επικερδης