Delphic Air

Εδώ και καιρό υπάρχουν 2 ολόλευκα 145 με αμερικανικά νηολόγια στην αυλή της ΕΑΒ στην Τανάγρα. Και εκείνο το 145 της (κλειστής) Air Philip στην Καλαμάτα. Λέω εγώ τώρα...

Είναι η ΕΑΒ εξουσιοδοτημένο MRO για Embraer? Εννοείς της Κορεάτικης Air Philip? Πώς βρέθηκε στην Καλαμάτα?

Για το πρωτο που ρωτας, δεν εχω ιδεα. Ισως απλα να παρεχουν σταθμευση.

Ναι, αυτης.

Ηταν μηνες αποθηκευμενο στο LGAV, το οποιο ως γνωστον το καλοκαιρι μονο θεσεις για "αποθηκευμενα" δεν εχει, και πηγε LGKL. Τα δε λευκα, είχαν περάσει και αυτα για λιγο απο LGAV, αλλα κατεληξαν εδω και 1-2 χρόνια στην LGTG... Καπου τα εχω φωτογραφια, αν θελεις νηολογια, αλλα θελει πολυ ψαξιμο.

Μόνο στάθμευση χωρίς διαδικασίες αποθήκευσης και παρακολούθησης ??? θα πάνε και τα 3 για σίδερα !!!!. Θα με ενδιέφεραν τα Νηολόγια αν είναι εύκολο σε κάποιον. Τώρα αν η εν λόγω εταιρεία θελήσει να ασχοληθεί με αυτά τα α/φη ???? με πο$^&ς δεν βάφουν αυγά.

Last edited:
Το ένα από τα λευκά στην Τανάγρα είναι το Ν416ΜΑ, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω.

Σωστός, και το αλλο είναι το Ν296ΜΑ. Το δε Air Philip ειναι το HL8320.

Last edited by a moderator:
Και το οποίο (HL8320) πρέπει να έχει φύγει απο Καλαμάτα εδώ και μήνες. Άρα ας υποθέσουμε υποψήφια για την εταιρία να είναι τα 2 λευκά της Τανάγρας.

Με μια σύντομη αναζήτηση, το τηλέφωνο και η διεύθυνση στο κέντρο της Αθήνας που αναγράφονται ως contact details στη σελίδα της eraa, ανήκουν σε λογιστικό γραφείο το οποίο προφανώς διαχειρίζεται την εταιρεία.

Μια παλαιά ιστορία πριν από 30 χρόνια.