Δωρεάν αναβάθμιση θέσης σε business

• Thread starter Thread starter osc4r
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

osc4r

Business-Class-Member
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGTS
Σας έχει συμβεί να σας αναβαθμίσουν κατά τη διάρκεια του check-in;
Μου έχει συμβεί μερικές φορές σε εταιρίες του εξωτερικού, αλλά δεν το έχω δει στην A3. Δεν έτυχε ή δεν συμβαίνει;

Re: opups - Δωρεάν αναβάθμιση θέσης σε business

οπως εχουμε αναφερει ξανα σε αλλο topic ,μια αεροπορικη αναβαθμιζει καποιον οταν υπαρχει λογος.και συνηθως αυτος ο λογος ειναι οτι η οικονομικη θεση εχει βγει over. αρα για να μην σε αφησει απεξω και σου πληρωσει μετα το μυρια οσα σε αναβαθμιζει και πετας business.
ισως δεν σου εχει τυχει στην Α3 γιατι η Α3 μπορει να μην πουλαει περισσοτερα εισιτηρια στην οικονομικη απο αυτα που εχει το αεροσκαφος αρα και να μην βγαινει over.και επισης γιατι αν η οικονομικη γεμισει, αναβαθμιζει τους κατοχους καρτων μιλιων με σειρα προτεραιοτητας. εισαι gold ή silver member της Α3?

Re: opups - Δωρεάν αναβάθμιση θέσης σε business

(δεν έχει silver η Α3, no?)

Χρόνια Πολλά και καλή Ανάσταση. Εμένα μου έτυχε σε πτήση της Royal Jordanian από Αμμάν για Κολόμπο στην Σρι Λάνκα.Λίγο πριν την επιβίβαση ήρθε ένας υπάλληλος της εταιρίας και μου έδωσε ένα καινούργιο boarding pass λέγοντας μου λίγο συνωμοτικά ότι αυτές είναι οι καινούργιες θέσεις εμένα και της συζύγου.Ήταν μία εξαιρετική αναβάθμιση σ΄ένα πολύωρο ταξίδι.

@kritikos. Η κάρτα είναι gold, αλλά πιθανώς όπως λες να μην κάνουν σχεδόν καθόλου over.