Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Aκυρώνουν το LPA για το success story του Baku και Εrbil?

Και για το Μπακού δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος εκτός και αν τους έχει δώσει πολύ υψηλή επιδότηση οπότε και μισοάδειο να πετάει το αεροπλάνο τους συμφέρει να το κρατήσουν.

Και για το Μπακού δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος εκτός και αν τους έχει δώσει πολύ υψηλή επιδότηση οπότε και μισοάδειο να πετάει το αεροπλάνο τους συμφέρει να το κρατήσουν.
Επιδότηση από Ελλάδα, Αζερμπαϊτζάν, ή όλα τα παραπάνω; Εντύπωση μου κάνει που το έχουν προσπαθήσει τόσες φορές :stupid:

Μηπως να αφησουμν το Μπακου κ εκμεταλλευτουν την απουσια της Play να αρχισουν ενα ΚΕF? Eνα BGO με outgoing τουρισμο στα φιορδ αλλα κ incoming στην Ελλαδα? Πιο σιγουρα τα κοβω απο τα Ερμπιλια και τα μπιρμπιλια..Just my 2cents...

Το Κασέλ ήταν μόνο για την περίοδο της Documenta. Δεν ήταν για να μείνει για πάντα. Το Ερμπιλ στοχεύει στην μεγάλη κουρδική κοινότητα που μένει στην Ευρώπη. Στην Αγγλία γίνεται χαμός. Πολλές εταιρείες αρχίζουν δρομολόγια για εκεί.

Όσο για το LPA, κατά την γνώμη μου δεν το διαφήμισαν αρκετά.

Το KEF είναι μακριά και πιστεύω πως θα περιμένει για τα LR για να το κάνει. ( από άποψη άνεσης)

Ξεκινάνε ένα ιδιαίτερο δρομολόγιο μέσα Φεβρουαρίου με μηδενική διαφήμιση. Ποιος ήξερε για το δρομολόγιο; Σχεδόν κανείς!
Έχουνε την δυνατότητα μέσω των social media για προώθηση του προϊόντος τους και δεν κάνουν τίποτα. Ποιος να πάει "καλοκαιρινές διακοπές " μέσω χειμώνα;

Διαφήμιση υπάρχει αφού πρέπει να ήρθε σε όλους mail με την έναρξη δρομολογίου αφού το έβαλε σε έκπτωση 20% μαζί με άλλες 7 πόλεις (Ερμπίλ, Μπακού, Γιερεβάν, Τιφλίδα, Βαρσοβία, Βελιγράδι, Βουκουρέστι και Σόφια, μεταξύ 23/02/2025 – 26/10/2025)
Δε νομίζω ότι χρειαζόταν κάτι το έξτρα ιδιαίτερο για έναν τέτοιο προορισμό.

Ξεκινάνε ένα ιδιαίτερο δρομολόγιο μέσα Φεβρουαρίου με μηδενική διαφήμιση. Ποιος ήξερε για το δρομολόγιο; Σχεδόν κανείς!
Έχουνε την δυνατότητα μέσω των social media για προώθηση του προϊόντος τους και δεν κάνουν τίποτα. Ποιος να πάει "καλοκαιρινές διακοπές " μέσω χειμώνα;

Μα δεν νομιζω να στοχευει στο μεσο ελληνα ταξιδιωτη/επιβατη αυτο το δρομολογιο.