Διαμαρτυρίες περιοίκων για θόρυβο στο LGAV

Ε ναι γιατί στην τελική ως λαός είμαστε αρκετά προσκολλημένοι στα ΙΧ μας, αν δώσεις σε κάποιον την επιλογή δωρεάν αυτοκίνητο και μηδενικά τέλη κλπ ή δωρεάν απεριόριστα ΜΜΜ, το πρώτο θα επιλέξει
Βέβαια και οι μαρξιστές θέλουν έτσι να ξαλεγράρουν, έστω και με αυτά τα καπιταλιστικά σκουπίδια, αυτά τα επονομαζόμενα ΙΧ. :!:
Ιδιωτική χρήση :mad: αν είναι πότε δυνατόν.
Όλα τα θελουμε δημόσια (δηλαδή κρατικά, δηλαδή με τα λεφτά των άλλων μόνο) εκτός από την κινητικότητα, εκεί μόνο αυτοκίνηση. Σε όλο αυτό δεν υπάρχει ίχνος υποκρισίας :rolleyes:

Και για τους σιδηροδρόμους γίνεται χαμός, και μάλιστα ενορχηστρωμένος από τα λαμόγια της τοπικής αυτοδιοίκησης (έξω το τραίνο από την πόλη μας).

Για τους αυτοκινητοδρόμους μούγκα, δεν συμβαίνει τίποτα - δεν ενοχλείται κανείς.
Υπάρχει το σημαντικό γεγονός που ήθελαν τον αυτοκινητόδρομο δίπλα από τα σπίτια και μέσα στα παραγωγικά χωράφια. Φυσικά αναφέρομαι στη ζεύξη του Μαλιακού που δεν έγινε ποτέ γιατι τα πέλματα της γέφυρας θα διατάρασσαν το μοναδικό υδάτινο περιβάλλον του κόλπου κτλπ (συμπληρώστε τα συνήθη) Βέβαια, άλλο πράγμα η γέφυρα Ριου Αντιρίου, εκει δεν εχει ψάρια και υδάτινο περιβάλλον. Και έαν γινόταν στην Μακρόνησο όπως λέει κάποιος θα είχαμε βέβαια διαμαρτυρίες για την γεφυρα που θα ένωνε το αεροδρόμιο με την ξηρά, θα πληρώναμε την Αρτα και τα Γιαννενα μαζι για να πάμε να παραλάβουμε κάποιον κτλπ. Το ότι τα οικόπεδα μετα την κατασκευή του αεροδρομίου πήγαν στον θεό και έχουν όλοι υπεραξίες δεν είναι βέβαια ανάπτυξη....Αν αντεξω να το δω όλο θα γράψω και άλλα...

Πολύ πρόσφατα, λόγω των έργων στο Ελληνικό (άλλη πονεμένη ιστορία) η δημοτική αρχή της Γλυφάδας εξέφρασε την ευχή να είναι μόνιμη η διακοπή του τραμ από τη Μεταξά, θεωρώντας ότι λόγω του τραμ έχει μαραζώσει η αγορά της Γλυφάδας (επειδή μάλλον δε μπορούν οι Γλυφαδιώτισσες να κατεβαίνουν με το τζιπ ακριβώς έξω από Zara ή να παρκάρουν «διπλή γραμμή» για να πάνε να πάρουν το φρέντο τους από τις καφετέριες χωρίς να κλείνει η μία και μοναδική λωρίδα ανά κατεύθυνση). Γενικότερα, οι δημοτικές και αυτοδιοικητικές αρχές δείχνουν να είναι ιδιαίτερα vocal, υπό την πίεση ορισμένων ομάδων με υπολογίσιμη ισχύ (ΚΤΕΛ, «επιχειρηματίες» στην εστίαση, διασκέδαση και εκβιασμούς) που θεωρούν ότι θίγονται τα συμφέροντά τους, ενώ επιδεικνύουν δυσανάλογα ασθενέστερες αντιδράσεις όταν ανοίγει ΧΥΤΑ στην περιοχή τους (και πέφτουν οι ανάλογες αποζημιώσεις) Η ιστορία δείχνει ότι όλοι αυτοί που φωνάζουν, είτε δεν υπήρξαν αρκούντως ευνοημένοι από τις δημιουργίες υποδομών στον τόπο τους (απαλλοτριώσεις, αποζημιώσεις), είτε δε βρέθηκαν κοντά στην κάνουλα όταν τους τα «έσταζαν» είτε εν τέλει ζουν σε ένα δικό τους κόσμο, όπου η τοπική κοινωνία θα τρέχει αμέριμνη στα λιβάδια, θα καλλιεργεί ζαρζαβατικά στις αυλές της και θα χρησιμοποιεί καλάθια, ταγάρια, πήλινες κούπες ως μέσα πληρωμής.

Last edited:
Νομίζω το παραπάνω post παραθέτει τις συνθήκες απλά και εν συντομία. :great:

Οι τύποι πέριξ του αεροδρομίου μάλλον πίστεψαν ότι με το που θα ανοίξει το αεροδρόμιο θα κάαααθονται είτε στο σπίτι είτε στον καφενέ με συντροφιά το τάβλι και την πρέφα και θα ρέουν τα εισοδήματα. Με ένα τηλεφωνήμα θα έρχεται το Freddo cappuccino από τον σκλάβο εξ Ανατολής κατά στην πόρτα. Το τελευταίο ήταν δίκαιο και έγινε πράξη βέβαια :mad:

Όσα ακούγονται είναι τόσο απλοϊκά και τόσο εξοργιστικά. Οι μελιτζάνες μου, οι ελιές μου, η κατοικία μου, η γαλήνη μου, μου μου μου, εγώ, εγώ, εγώ. Εμένα εμένα εμένα :mad:

Ότι συγκριτικά ποιο πυκνοκατοικημένες περιοχές ανακουφίστηκαν, η κίνηση του αεροδρομίου έφυγε προς τα έξω. Τα παιδιά των άλλων στα νότια που είναι και πολύ περισσότερα δεν έχουν διάσπαση προσοχής. Αλλά αυτά είναι των άλλων όχι τα δικά μου / μας. Όποτε χeστηκ@.

Μέχρι και για την κατοχή είχε να πει ο κύριος, ότι πρέπει να μείνει δηλαδή ως μνημείο η περιοχή ως χωράφια, ή για την περίπτωση που ξαναέρθουν οι Γερμανοί. Τρέλα με το τσουβάλι, με περιτύλιγμα αγνότητας, ιδεαλισμού, οικολογίας, μαχητικότητας.

Οι δήμοι δεν μπορούν ή δεν έχουν καμία όρεξη να εκτελέσουν τις βασικές αρμοδιότητες τους, καθαριότητα, φωτισμός κλπ., οπότε το έχουν γυρίσει στο big brother o_O βρισίδια, κατάρες, ξύλο. Υπάρχουν βέβαια και οι ποιο business oriented όπως η κυρία Νάνσι. Το DEI έφτασε και στους δήμους. Ωσαννά :party:

Τώρα για το τραμ, τι να πεις; Καταρχήν είναι για πτωχούς, πάει την πτώχια πάνω κάτω, πάνω κάτω. Αστα Νίτσα μου, τι να σου λέω.
Σκαλώνουνε τα τακούνια της πελούσιας στις ράγες, δεν υπάρχει χώρος μπροστά από το καφέ για το cayenne, περνάει το τραμ και δεν έχει οπτική επαφή η Φιλιππινέζα με τα παιδιά που την έχω προσλάβει να προσέχει. Μπουρνάζι μας κατάντησαν οι αλήτες o_O
Post automatically merged:

Οι σαρδέλες και οι τσιπούρες μας ευχαριστούν που δεν έγινε η ζεύξη του Μαλλιακου και κάνουμε 80 χιλιόμετρα κύκλο και 1 ώρα παραπάνω....
Είμαστε και μερακλήδες και οικολόγοι, αλλά πάνω από όλα προοδευτικοί. Προσοχή μην γίνει κανένα λάθος εεε :mrgreen:

Last edited:
Πρεπει να καταλάβουν οι φραγκατοι απο τα LIDL πως δεν εχουμε ολοι τα λεφτα τους ουτε τα βρηκαμε ετοιμα ουτε κανουμε τις μαμουνιες που κανουν αυτοι και τα βρησκουν ......κουρασανε πια αυτοι οι ψυχασθενεις μεσα στα ψυχολογικα ανικανοποιητοι και δυστυχισμενοι ανθρωποι δλδ οι φραγκατοι.....ειτε ειναι δημαρχοι πολιτικοι show biz wanna be φραγκατοι πασης φυσεως κτλ... ΛΟΛ

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δήλωσε ότι δεν καταλαβαίνει πως είναι δυνατόν ένας τριανταπεντάρης να μην είναι ευκατάστατος και επιτυχημένος επιχειρηματίας, όπως δηλαδή αυτός.

Πρεπει να καταλάβουν οι φραγκατοι απο τα LIDL πως δεν εχουμε ολοι τα λεφτα τους ουτε τα βρηκαμε ετοιμα ουτε κανουμε τις μαμουνιες που κανουν αυτοι και τα βρησκουν ......κουρασανε πια αυτοι οι ψυχασθενεις μεσα στα ψυχολογικα ανικανοποιητοι και δυστυχισμενοι ανθρωποι δλδ οι φραγκατοι.....ειτε ειναι δημαρχοι πολιτικοι show biz wanna be φραγκατοι πασης φυσεως κτλ... ΛΟΛ
Δυστυχώς δεν είναι απλά rich people’s problems SX-BTM. Ούτε τόσο οι απατεώνες. Αυτοί υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν σε κάθε κοινωνία, όσο τα λουριά είναι μπόσικα. Αυτοί τα κάνουν στα μουλωχτά.

Η υποταγή στις φωνές και στην βία με το σκεπτικό ότι δεν μπορεί για να φωνάζουν τόσο θα έχουν κάποιο δίκαιο! Μπορεί να είναι και πολλοί :rolleyes: Η ακόμα χειρότερα, έλα καημένε, εκεί ίσως να είναι το πρόβλημα.

Όταν ακούς από την μια για τις μελιτζάνες και τα αγγούρια της Αρτέμιδας aka Λούτσας και την καταστροφή από την κίνηση του αεροδρομίου και από την άλλη τον πυλώνα να σου λέει ότι δεν μπορεί να είσαι πάνω από 35 και να μην είσαι πελούσιοζ, δεν είναι δύσκολο να πεις ότι μάλλον είμαι τρόφιμος σε ψυχιατρείο και δεν μου το λένε.

Τέλος πάντων αυτοί οι attention seekers τα χαρτιά τους τα έχουν ανοιχτά, είναι κουραστικοί αλλά έχουν και τόσο πλάκα :mrgreen:
Αλλά έλα σώπασε τώρα θα πατήσεις και εσυ τα 35 θα έρθουν τα εκατομμύρια και όλα θα πάνε καλά :rolleyes:
Αν όχι να περάσεις από την Κουμουνδούρου, ντουρου ντουρου και αδιαμεσολάβητα ο Stef θα σου βρει τι κανείς λάθος. Τόσα χρόνια άκουγα τις γύφτισσες εγώ για να δώσω ερμηνεία. Τέτοιο χαϊβάνι ;)

Λευτεριά στο Μπενιζέλος αδέρφια, ανυπακοή. Παρακαλώ να μπουν και αγωνίστηκες μπουνιές emoji.
Πρέπει και οι απανταχού αγωνιστές να εκφραστούν στο τέλος τέλος :laola:

Καλησπέρα σας, διαβάζοντας καθημερινά τις αναρτήσεις στο forum, επανέρχομαι μετά από πολλά χρόνια, αφού διαβάζοντας τις αναρτήσεις για το συγκεκριμένο θέμα, απόρησα γιατί επανέρχονται κάποιοι χωρίς να έχουν κάτι να πούν στο συγκεκριμένο θέμα. Το video που αναρτήθηκε είναι παλιό και χιλιοπαιγμένο, τίποτα καινούργιο δεν ειπώθηκε, παρά μόνο ασάφειες και χλευασμοί.
Επειδή είμαι κάτοικος της περιοχής μπορώ να έχω άποψη, το αεροδρόμιο ενοχλεί όπως και όλα τα αεροδρόμια που είναι κοντά σε κατοικhμένες περιοχές, σαφώς έχει φέρει ανάπτυξη στην Αρτέμιδα, (όχι όμως με τον τρόπο που νομίζουν κάποιοι, οι αξίες των οικοπέδων δεν αυξήθηκαν, αντίθετα υποχώρησαν, αυτό που αναπτύχθηκε είναι η βραχυχρόνια μίσθωση), κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, η ανάπτυξη δεν έρχεται χωρίς κόστος, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι και αυτό θα πρέπει να γίνει αποδεκτό. Εάν υπάρχουν κανονισμοί που δεν εφαρμόζονται από το ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, τότε θα πρέπει να επιβληθεί ο νόμος, εάν όχι τότε πρέπει να συνυπάρξουμε, οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση είναι άνευ ουσίας. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας και γυρίζω ξανά στο καβούκι μου.

Last edited by a moderator: