Δρομολόγια Aegean

  • Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων της AEGEAN και της Olympic Air στις 24 και 25 Ιανουαρίου 2022, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στη χώρα | About Aegean

Λόγω της κακοκαιρίας και της αδυναμίας πρόσβασης στο αεροδρόμιο Σπάτων, η Aegean ακυρώνει όλες σχεδόν τις πτήσεις μέχρι τουλάχιστον αύριο το μεσημέρι. Αναμένεται ανακοίνωση για το τι θα συμβεί από το απόγευμα της Τρίτης και μετά.
 
Τωρα θα γίνω κακός, αλλά κοιτάξτε την ανακοίνωση της Aegean / Olympic Air για το ποια δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν….

Πόσο δύσκολο είναι να τα ταξινομήσουν στον πίνακα, με βάση είτε την ώρα αναχώρησης είτε τον αριθμό πτήσης είτε με κάποια άλλη λογική σειρά, αντί για αυτό το ανακατεμένο και μπερδέμενο πρόγραμμα που μας δείχνουν. Κάτσε τώρα εσυ αγχωμένε και ταλαιπωρημένε επιβάτη να βγάλεις άκρη.

Aegean μπορείς πολύ καλύτερα….

 
Δεν θα γίνουν ούτε καν όλα αυτά στον πίνακα λολ μου ήρθε στις 21:00 μήνυμα για 281 ακύρωση
 
Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς γιατί το Αθήνα - Ζάκυνθος δίνεται μόνο με comfortflex;
Έχει σχέση με το ότι είναι επιδοτούμενο; Εάν ναι, πως το επηρεάζει αυτό;
 
Στις άγονες γραμμές πρέπει να υπάρχει η αποσκευή στην τιμή, που δεν προσφέρεται στο Golight και στο Flex.

Βέβαια, ATH-PAS, AOK, ZTH, KIT έχουν αποχαρακτηριστεί από άγονες (δες εδώ), παρόλα αυτά συνεχίζουν να πετάνε και ΟΑ3 και GQ. Δε ξέρω αν είναι μέρος κάποιας συμφωνίας ή απλά ανταγωνισμού, αλλά αντίστοιχα και η GQ σε αυτές τις "άγονες" που ανταγωνίζεται την ΟΑ3 προσφέρει το ναύλο SkyBasic+ (με δωρεάν Fastlane και lounge).
 
Η πτήση της Α3 880 προς Μόσχα έκανε αναστροφή πάνω απο την Μαύρη Θάλασσα και επέστρεψε στην Αθήνα.
Η εταιρία ανακοίνωσε τα εξής:
«η πτήση A3 880 από την Αθήνα με προορισμό τη Μόσχα λίγο πριν την είσοδο του αεροσκάφους στο ρωσικό εναέριο χώρο, για λόγους ασφάλειας και λόγω χαρακτηρισμού της ευρύτερης περιοχής ως περιοχής υψηλής επικινδυνότητας έλαβε εντολή από το επιχειρησιακό κέντρο της εταιρείας να επιστρέψει στην Αθήνα και το «Ελ. Βενιζέλος».
Γύρισε στην Αθήνα αεροσκάφος της AEGEAN που έφτανε Μόσχα

Λογικά σταματούν όλες οι πτήσεις της προς Ρωσία, σωστά?
 
Όπως λέει η ίδια ανακοίνωση, από τις 14/2 πετούν εκτός εναερίου χώρου της Ουκρανίας στις πτήσεις προς Μόσχα.

Ωστόσο, τυχόν επόμενες κινήσεις θα υπαγορευτούν από τις κυρώσεις που θα αποφασίσει η ΕΕ ή από άλλους αντικειμενικούς παράγοντες.
 
Έχουν αλλάξει η εναέριοι "διάδρομοι" σήμερα... Με μπλε πως πήγαινε αυτες τις μέρες στην Μόσχα η πορεία, ενώ με κόκκινο πως θα έπρεπε να πάει σήμερα.. Μηπως δεν ήθελαν μπούνε στον εναέριο χώρο του Καζακστάν;
1645717105230.png
 
Σήμερα στο αεροδρόμιο Rzeszow-Jasionka EPRZ της Πολωνίας αναμένονται 3xA321 της Aegean με αριθμούς πτήσεων A3-4980, A3-4981, A3-4982 στις 16:20 UTC. Μάλλον επιβαίνει και ο κ. Χαρδαλιάς.
Post automatically merged:

Για τα 2 από τα ανωτέρω έχουν δηλωθεί τα νηολόγια SX-DGT & SX-DVP
 
Last edited:
Top