Δρομολόγια Aegean

• Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια

Ενδιαφερομαι να ταξιδεψω Βρυξελες τον Απριλιο με Aegean ξερετε εαν παει με δικα της Αεροσκαφη;
Μεχρι προτεινος ειχα ακουσει οτι κανει πτησεις απο κοινου με την SN Brusseles Airlines.

Σύμφωνα με την πλατφόρμα του e-ticket πραγματοποιούνται τρεις απευθείας πτήσεις την ημέρα.Η πρώτη που αναχωρεί 07:35 το πρωί πραγματοποιείται με την Αιγαίου με Α320.Οι υπόλοιπες δύο πραγματοποιούνται με την Brussels Airlines με Α319.

Ξέρεις κανείς γιατί δεν έχει αρχίσει η πώληση εισιτηρίων για Πάφο;;
Επίσης ξέρει κανείς πως πάνε τα νέα δρομολόγια απο πληρότητες?
Την περασμένη Τρίτη που ερχόταν η μητέρα μου, μου είπε πως η Α3841 DUS-ATH είχε 100% πληρότητα.

Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, στην παρουσίαση του ATHEX Roadshow που έγινε τον Οκτώβριο για την προώθηση των Ελληνικών Εισηγμένων Επιχειρήσεων στο εξωτερικό, η Aegean έγραφε στο slide "International Network Strategy" για "Potential New Destinations" τις παρακάτω πόλεις:

Amsterdam
Barcelona (Done)
Beirut
Belgrade
Berlin (Done)
Brussels (Done)
Budapest
Copenhagen
Geneva
Istanbul
Kiev
Madrid
Manchester
Moscow
Prague
Tel Aviv
Vienna (Cancelled)
Zurich
Warsaw

Προς το παρόν ανοίγει 3 από τα παραπάνω + Πάφο και εποχικά Βενετία.

Λέτε να φτιάξει τέτοιο δίκτυο; Αν ο στόλος όπως λέει θα αποτελείται το 2010 από 27 Airbus και 4 Avro, συνολικά 31 αεροσκάφη, δε μου φαίνεται εφικτό να γίνει. Εκτός αν όλα τα παραπάνω παραμείνουν απλά σκέψεις

Δεν νομίζω να τα καταφέρει με τόσο μικρό στόλο.Πάντως , στον χάρτη δρομολογίων έχει προσθέσει τους ακόλουθους προορισμούς:
Κοπεγχάγη
Μάντσεστερ
Νίκαια
Πόρτο

Μετά την πλήρη εξαγορά της Austrian απο τη λούφτι, περιμένω να προσθέσει και την Βιέννη.Η Κων/πόλη και το Τελ Αβίβ θα είναι δύο απο τους επόμενους προορισμούς που θα ενταχθούν.

Κων/πολη ακούμε εδώ και καιρό αλλά δεν βλέπουμε τίποτα! Όπως και για Βελιγράδι..θα δείξει.

nsap":3d73v3s2 said:
Δεν νομίζω να τα καταφέρει με τόσο μικρό στόλο.Πάντως , στον χάρτη δρομολογίων έχει προσθέσει τους ακόλουθους προορισμούς:
Κοπεγχάγη
Μάντσεστερ
Νίκαια
Πόρτο

Μετά την πλήρη εξαγορά της Austrian απο τη λούφτι, περιμένω να προσθέσει και την Βιέννη.Η Κων/πόλη και το Τελ Αβίβ θα είναι δύο απο τους επόμενους προορισμούς που θα ενταχθούν.

Μακάρι να ήταν Κοπεγχάγη καί οι άλλες Σκανδιναβικές πρωτεύουσες με codeshare, αλλά είναι το Stockholm Bromma μέσω Βρυξελλών και SN :(

Δίκιο έχεις.Μπερδεύτηκα.

Προφανώς ήταν μια "φουσκωμένη" παρουσίαση της εταιρείας!

Εμείς θέλουμε direct πτήσεις για να έχουμε και τις ωραιότατες προσφορές της. Αν είναι μέσω Βρυξελλών ...δε βολεύει.