Δρομολόγια Olympic Air

alekoskit":2gcskzz5 said:
Εντύπωση μας προκάλεσε το ότι δεν φαινόντουσαν τα φώτα του αεροδρομίου όταν περάσαμε από δίπλα του, ωστόσο στο αεροδρόμιο μας είπαν ότι ο πιλότος ζήτησε να τα χαμηλώσουν (δεν ξέρω αν ευσταθεί αυτό σαν πλήροφορία). Ο καιρός να σημειώσω ότι ήταν εξαιρετικός, ειδικά για Μάρτιο μήνα.
Ναι ευσταθεί σαν πληροφορία ότι μπορεί να συνέβη. Μιλάμε βέβαια για τα φώτα του διαδρόμου/τροχοδρόμων καθώς και τα φώτα RTILS και ΡΑΡΙ που έχουν τα Κύθηρα και όχι τα φώτα (προβολείς) που φωτίζουν την πίστα ή αυτά του terminal. Είναι σύνηθες να ζητείται από τους πιλότους η μείωση της έντασης τους (υπάρχουν στον πύργο ροοστάτες ή σκάλες έντασης) ειδικά όταν ο καιρός είναι πολύ καλός με καλή διαύγεια και ορατότητα για να μην τους ''τυφλώνουν'' κατά την προσγείωση.

aakunz":obe92vrw said:
Στις πλείστες των περιπτώσεων, η κάθοδος της ΟΑ ξεκινάει επάνω από τη νήσο Βελοπούλα ή Παραπόλα. Ο φάρος που βρίσκεται επάνω στο νησί κάνει δύο αναλαμπές κάθε 10 δευτερόλεπτα. Δεν ξέρω βέβαια, κατά πόσο είναι εφικτό να "πιάσει" κανείς το φάρο όταν βρίσκεται σε αεροπλάνο.
Δεν νομίζω ότι είναι εφικτό.
Προσωπικά έχω προσπαθήσει να δω όχι έναν αλλά τουλάχιστον 3 φάρους στο λιμάνι της Ρόδου αλλά δεν κατάφερα να δώ ούτε έναν
Αν προσέξεις πιο καλά θα δείς ότι οι μεταλλικοί που είναι πράσινοι ή κόκκινοι(βρίσκονται συνήθως στις προβλήτες) έχουν στο πάνω μέρος μαύρο καπάκι.
Επίσης και οι παλιοί έχουν "ταβάνι" από πάνω.

Παιδιά, με συγχωρείτε αλλά αν συμμερίζεται κανείς την άποψη μου παρακαλώ ας απαντήσει και να μας διαφωτίσει όλους. Η ΟΑ, ούτε μία ανακοίνωση πως έκοψε και το Αμστερνταμ. Τους έγραψα πριν ένα μήνα στην εξυπηρέτηση πελατών η οποία συνήθως είναι άψογη και δεν μου απάντησαν ποτέ. Πραγματικά, καταλαβαίνω ότι επικρατεί χάος μάλλον αλλά έλεος, ούτε μία ανακοίνωση? Απλά το βγάλανε. Μπορεί κάποιος επιτέλους να μας πει στο διάολο γίνεται!!! :wall:

Συνήθως ανακοινώσεις δεν βγάζουν για δρομολόγια που κόβονται καθώς αποτελεί δυσφήμιση. Το μαθαίνουν μόνο όσοι έχουν αγοράσει εισητήρια. Αν το βγάλουν οι εφημερίδες τότε το μαθαίνουν και οι υπόλοιποι

Σωστά, αν και σημαντική μου διέφυγε

Επίσης, οι δύο τελευταίες διακοπές (Άμστερνταμ και Κάιρο) ανακοινώθηκαν και με e-mail στους συνεργάτες μαζί "με θερμές ευχαριστίες για την υποστήριξή τους" (φανταστείτε να μην είχαν και αυτήν την υποστήριξη). Ομολογώ ότι η συγκεκριμένη φράση εξακολουθεί και με τρομάζει...

Στο αντίπαλο συνεργαζόμενο στρατόπεδο-γλαροφωλιά, λέξεις με παράγωγα του ουσιαστικού "διακοπή", έχουν αντικατασταθεί με τον πολιτικώς ορθό όρο-τρικλοποδία: "αναδιάταξη δικτύου και τροποποίηση συχνοτήτων".

Επίσης, η εταιρεία ΟΑ, αποφεύγει να σχολιάσει επικριτικά posts περί διακοπών δρομολογίων στη σελίδα της στο Facebook.

Καλα αυτο με το facebook εχει παραγινει, οι μισοι που παραπονιουνται (να μη πω το 80%) ειναι της πΟΑ και βγαζουν το αχτι τους. Βεβαια, ΟΤΑΝ επρεπε να προστατευσουν την πΟΑ, που τοτε τους εδινε ψωμι δεν εκαναν και τιποτα, αλλα βεβαια, η νΟΑ τους φταιει τωρα.... :wall:
Ωρες ωρες απορω πως αντεχει αυτο το ατομο που χειριζεται τη σελιδα στο facebook. Πραγματικα ομως.

A ναι, καλά. Στη σελίδα τους στο Facebook, βλέπεις τη βλακεία σε όλο της το μεγαλείο. Υπάρχουν ακόμα άτομα που πιστεύουν ότι η Olympic Air είναι η ίδια εταιρεία με τις Ολυμπιακές Αερογραμμές και "κράζουν" επειδή έκοψαν τον Καναδά, τη Νότιο Αφρική και τη Νέα Υόρκη.

Βέβαια, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, η Olympic Air, στο ξεκίνημά της μας παραμύθιαζε με Ωνάσηδες, χρυσά μαχαιροπίρουνα, έξι κύκλους και άλλα τέτοια... Συνεπώς, έσπειρε ανέμους "αναγέννησης μύθων" και τώρα θερίζει επικοινωνιακές θύελλες.

Το γεγονός ότι δεν τούς βγήκε τελικά δεν σημαίνει ότι δεν έπρεπε να είχαν κάνει την συγκεκριμένη διαφήμιση, δεν είναι η ίδια εταιρία προέκταση της είναι! Να γυρίσουν τον χρόνο πίσω λίγο δύσκολο!