Δρομολόγια Olympic Air

ΟΑ 4622 ΑΤΗ - PVK

Ξέρει κανείς κάτι για αυτήν πτήση σήμερα (Τι έκπληξη.............. :shock: )

:laola:
 
derion":1fy647mk said:
Χθες που ταξίδεψα με Dash Q400 της ΟΑ αλλά και το καλοκαίρι ο συγκυβερνήτης ήταν αλλοδαπός (Το καλοκαίρι Δανός, χθες Ισπανίδα). Πού οφείλεται αυτό? Έχει αναλάβει η OA την εκπαίδευση τους?
Οφείλεται (το ότι είναι αλλοδαποί), κατά βάση, στο γεγονός πως και οι δύο γεννήθηκαν εκτός Ελλάδας. :D
Πέρα από την πλάκα, πλέον και οι δύο εταιρείες (Α3 & ΟΑ) απασχολούν ουκ ολίγους μη Έλληνες υπαλλήλους σε διάφορες θέσεις, με τους Ισπανούς να αποτελούν μεγάλο ποσοστό αυτών. Προφανώς βέβαια θα πρέπει να συμφέρει και τις εταιρείες από πλευράς ασφαλιστικού κόστους (αν μαθαίνω καλά).
 
H αδικία αυτοί οι αλλοδαποί(που δεν φταίνε σε κατί απλά την δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι) να παίρνουν περισσότερα απο τους Έλληνες συναδέλφους τους επειδή απλά συμφέρει τις εταιρίες.
 
Με συνέπεια στο βαλκανικό της όραμα για ανάδειξή της σε ηγέτιδα περιφερειακή εταιρεία, η βραβευμένη από τον ERAA Olympic Air συνεχίζει τη δυναμική επέκταση του δικτύου της, συνδέοντας τη Θεσσαλονίκη με τα Τίρανα.

Έναρξη πτήσεων: 2 Δεκεμβρίου

Code:
MTWTFSS  THESSALONIKI/TIRANA              
1......  SKG  TIA  0900  0905  OA 211  DH4
....5..  SKG  TIA  1630  1635  OA 211  DH4


Code:
MTWTFSS  TIRANA      /THESSALONIKI        
1......  TIA  SKG  0935  1135  OA 212  DH4
....5..  TIA  SKG  1705  1905  OA 212  DH4
 
Πολύ καλή κίνηση


Μπράβο ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μακάρι να έχει καλές Πληρότητες :D
 
Η ανακοίνωση για περαιτέρω ενίσχυση των συνδέσεων της Θεσ/νίκης με τις Βαλκανικές πόλεις είναι να... :wall: ...Αφού δεν έχει καμία σύνδεση με τα Βαλκάνια,είναι η πρώτη!Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να πιάσει,παρά τον κίνδυνο που ενέχει το κοντινό της απόστασης και σο ότι το επιβατικό κοινό για Αλβανία προτιμάει το λεωφορείο/αμάξι λόγω οικονομίας..Θα χαρώ να διαψευστώ..
 
spotterakis":3vj0nl95 said:
...το επιβατικό κοινό για Αλβανία προτιμάει το λεωφορείο/αμάξι λόγω οικονομίας...
Προτιμάει το αυτοκίνητο ή το λεωφορείο και λόγω των πάρα πολλών αποσκευών που μεταφέρουν.
 
Aν και βρίσκω το δρομολόγιο άκυρο και ως προορισμό αλλά και ως προς την εποχή που αρχίζει ...τους εύχομαι καλή επιτυχία! Ψάχνοντας στο ίντερνετ,έπεσα πάνω σε μια λεπτομερή εργασία του ΑΠΘ για την σύνδεση Κωνσταντινούπολης και Τιράνων με την Θεσσαλονίκη. Εμφανίζονται να δραστηριοποιούνται δύο εταιρίες και ενδεικτικά οι τιμές εισιτηρίων για τα Τίρανα είναι 45 € και 51€ αντίστοιχα (με επιστροφή) . Το εισιτήριο της Olympic για την ώρα είναι γύρω στα 160 ευρώ (με επιστροφή) . Mε το λεωφορείο οι επιβάτες θα μπορούν να πάρουν αρκετές βαλίτσες ενώ στο αεροπλάνο 20 κιλά. Και ρωτάς...τι σόι κόσμος θα πάρει το αεροπλάνο από την Θεσσαλονίκη για Τίρανα (και αντίστροφα); Έχει επιχειρηματική μετακίνηση μεταξύ των δύο πόλεων; Τουριστική; Μηπως θα την περάσουν και αυτήν στις ...άγονες γραμμές; :D :D
 
spotterakis":fuqyqyhw said:
το επιβατικό κοινό για Αλβανία προτιμάει το λεωφορείο/αμάξι λόγω οικονομίας..Θα χαρώ να διαψευστώ..
Ας μην βιαζόμαστε. Το επιβατικό κοινό προτιμάει το λεωφορείο/αμάξι γιατί δεν έχει καμία εναλλακτική. Το λεωφορείο by the way ξεκινάει στις 20:00 και φτάνει στα Τίραννα στις 07:00, μιλάμε δηλαδή για 11 ώρες.
 
Top