Easy kai gia Genevi (?)

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Hristos

Concorde-Class-Member
Περιοχή
Karlsruhe / Germany
Website
www.airliners.gr
wow, easy rocks...

O proistamenos tou tmimatos marketing tis Easy Jet, o Philippe Vignon,
eipe se ena statement, outi i Easy etimasetai me sinergasia tou aerodromiou tis Genevis, na auksisei tous proorismous apo Genevi; Rome, Milan, Athens, mpori kai Lisboa. To equipment gia avtous tous proorismous tha ine A319...

distixos mono sta germanika :o
http://www.moneycab.com/de/home/busines ... f_bit.html

Hristos

Akn av se telikn avalusn petouse n EASY Jet px. Stansted-Thessalovikn mesw MUC... FOBEPO! :D me tis times pou exei 8a kuvngouse oles tis alles.. Kai 8a protimousa av dialege to MUC sav germaviko n kai eurwpaiko kombo ektos UK. To MUC eivai se kevtrikn 8esn se sxesn me tnv Eurwpn kai mporei va givei to deutepo hub tns Easy aveta... (oxi movo logw 8esns alla kai logw xwrntikotntas - 8umamai kapoious pou rwtousave kai legave oti to T1 eivai sxedov adeio.. :P )

to problima einai makedona oti to MUC einai poly akribo aerodromio. Kai prepi omos na prosehoun pion pernoun sto aerodromio kai pia timi, kathos pisteuo i LH/Star Allinace den tha eitan idietera euharistimeni ama tha erhotan i Easy

Sigoura de 8a ntav Akn kai to 3epw pws eivai oveipo 8epivns vuktos va euelpistw se kati tetoio.. Apla eipa movo oti '8A' ntav wpaia av givotave... :?

h lh na dei thn ryanair sthn fra giati einai apeilh kai na afhsei alles etaireies na erthoun sta aerodromia .

Καλέ ρε Στέφανε... γιατί σε κάθε σου posting γράφεις πάντα το όνομά μου... :?: Εγώ δεν είπα τίποτε εδώ ακόμη... :shock:

apo tin poly agapi einai!!!

Makari Makari Makari!

an kai..gia opoion thelei na paei GVA (san kai emena diladi! an kai exo na pao kammia 4ara xronia :cry: ) einai polu diskoli epilogi sto ti na dialeksei!

A319 kai swiss???????? i 717 kai O.A?????? :lol: iii easy me a319?? kai lefta stin tsepi?

to epomeno dromologio pou tha kopsi i OA. (An kai i genevi einai "politiko" dromologio)