Easyjet στην Ελλάδα

• Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Καινούργια πτήση της Easy από Αθήνα προς Ρώμη... από τον ερχόμενο Οκτώβρη...

Καλό! Άντε, με το καλό να αρχίσουνε και ATH-AMS που δε βρίσκουμε ανθρώπινη τιμή στα εισιτήρια....! :evil: ;)

Από 25 Οκτώβρη ξεκινάνε οι πτήσεις..ορίστε και τα ωράρια

FCO-ATH 10:40-13:40 123456-
FCO-ATH 14:35-17:35 ------7
ATH-FCO 14:15-15:30 123456-
ATH-FCO 18:10-19:25 ------7

Επίσης ξεκινάει απτη Ρώμη και προς AMS,LIS,SUF(LAMEZIA TERME),GVA,MAD(μεταφορά γραμμών απτο CIA)

Καλησπέρα.
8-12 Οκτώβρη θέλω να πάω Βερολίνο. Πριν μερικές μέρες η τιμή ήταν στα 105€ και τώρα έχει πάει στα 130€. Αν το αφήσω κι άλλο, θα ανέβει η τιμή, ή ενδέχεται και να πέσει;

Μήπως πολλές φορές όταν κοιτάμε το δέντρο χάνουμε το δάσος; :?:
Από τη στιγμή που οι ημερομηνίες σου είναι συγκεκριμένες και τα 130ευρώ είναι μια εξαιρετική τιμή, απορώ γιατί σκέφτεσαι να ρισκάρεις κάνοντας μια ερώτηση που κανείς μέσα στο φόρουμ (ή και έξω από αυτό) δεν γνωρίζει να σου απαντήσει με ακρίβεια. Αν ο οποιοσδήποτε ήξερε ή μάντευε σωστά τις αυξομειώσεις των τιμών της "εύκολης" θα 'χε γίνει, αν όχι πλούσιος, σίγουρα στέλεχος της! Καλό ταξίδι εύχομαι, στο υπέροχο Βερολίνο!

Από τη στιγμή που πριν 3 χρόνια είχα πάει με 80€, ναι, μου φαίνονται ακριβά.

Αν σου φαίνεται ακριβό, τότε απλά περιμένεις. Κανείς όμως δεν μπορεί να σου πει αν η τιμή μειωθεί ή όχι. Κι εγώ τον Μάιο έκοψα δύο εισιτήρια με την germanwings CGN-KVA-CGN για τον Αύγουστο. Τιμή: 476 €. Στα μάτια μου πολύ καλή τιμή οπότε έκανα την κράτηση. Πριν λίγες μέρες που κοίταξα η τιμή έχει πέσει στα 316 € :wall: Και πάλι τα 476 € δεν τα θεωρώ υπερβολικά πολλά ... απλά shit happens :rolleyes:

Απλά μου φαίνονται πολλά τα 150€ ή 130€ για να κάτσω ένα Σ/Κ.

Παρε ενα γαιδουρακι τοτε ρε φιλε και ξεκινα.. :? Εδω εχουμε πληρωσει 120 ευρωπουλα για αυθημερον πτησεις πανε ελα και δεν ειπαμε κουβεντα... Καλες οι τιμες που βγηκες, μη βγαζεις αυτο το.. Σκρουτζ Μακ Ντακ ομως.. Κοιτα τι εγραψε ο Ακης αμεσως πριν απο το ποστ σου. Ποτε δεν ξερεις. Αμα θες τραβα στο αεροδρομιο 1 ωρα πριν την πτηση και προσπαθησε τοτε να βρεις λαστ μινιουτ.. (σικ)

Αντε ... Καλη αναζητηση, αποφαση και πτησεις!!! :mrgreen: