EGLL - LGAV 11/3/2007 - Συγχαρητήρια

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
A

Anonymous

Guest
Γειά σας. Επιτέλους Ελλάδα για λίγες ημέρες ύστερα απο πολούς μήνες! Ήθελα να ανοίξω ξεχωριστό topic γιατί πιστεύω αξίζει. Πιο συγκεκριμένα, ήμουν στην πτήση ΟΑ270 από Heathrow σε LGAV σήμερα 11/3/2007, 16:35 (με Α340-300)

Πραγματικά ένα μπράβο στον κυβερνήτη κ. Τσίπρα και το πλήρωμά του. Πολύ ευγενικό το πλήρωμα καμπίνας, πάρα πολύ εξυπηρετικό και ο κ. Τσίπρας πολύ κατατοπιστικός και ομιλιτικός. Η προσγείωση εξαίσια, αν και με Autoland :D

Απλά τέτοια πληρώματα αξίζουν ένα επιπλέον μπράβο.

Welcome home! ;)

Και γιατί δεν γραφεις ένα trip report με τις εντυπώσεις σου και με τους επευφημισμούς? Εκεί θα κολλούσανε πιο πολύ και να έχουμε και εμείς να διαβάσουμε κάτι.. ;)

Μακεδόνας, ευχαριστώ πολύ. Χμ, ενδιαφέρον ακούγεται, αλλά δεν είχα σκεφτεί ποτέ να γράψω trip report!! Φοβάμαι μήπως είναι βαρετό. Θα το σκεφτώ πάντως και όταν βρώ χρόνο μέσα στην εβδομάδα θα το κάνω ίσως. Θα είναι ενδιαφέρον πείραμα.

Απλά θα πρέπει τότε και να συμπεριλάβω και το σκέλος KSEA - KORD me UAL, KORD - EGLL με AAL, και φυσικά EGLL-LGAV με αυτό το υπέροχο πλήρωμα και δεν ξέρω αν έχω τόσο χρόνο. Σίγουρα θα προσπαθησω για την πτήση των ΟΑ γιατί ήταν πραγματικά ξεχωριστή. Απλά ήθελα να πώ το μπράβο στο πλήρωμα, εξαιρετικό. Ταξιδεύω αρκετά και λίγες φορές έχω τύχει σε τόσο εξαιρετικό πλήρωμα.

Ευχαριστώ και πάλι, είναι πάντα όμορφα στην χώρα, έστω και για λίγο :?[/quote][/quote]

Προκαταβολικά συγγνώμη για την ψιλοάσχετη απάντηση :oops:
Πως καταλαβαίνετε οτι μια προσγείωση γίνεται με autoland ? :oops:

BlindG":3638r3ky said:
Προκαταβολικά συγγνώμη για την ψιλοάσχετη απάντηση :oops:
Πως καταλαβαίνετε οτι μια προσγείωση γίνεται με autoland ? :oops:

Σου στέλνω πμ για να μην είμαστε οφφ τόπικ. :D

Προσγειωση autoland και καλη?! :shock: