eklise i Virgin Sun ???

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
A

Anonymous

Guest
http://www.airliners.net/open.file/233692/M/

mou kanei kapos eniposi oti eklise mia apo tis eteries tou richard branson,

autou tou andra pou

- i BA ton protimaei nekro para zontano

- pou i eteria tou pire san proti ta A340-600

- pou ta ebale me tin Quantas (kai telika petihe tin Ansett)

- pou tora ta bazei me tin Air New Zealand

- kai thelei na ftiaksi kai aeroporiki eteria stin ameriki

:?: :?: :?:

krima pou den epiase to codeshare me tin SEEA, isos na eihame tora stin ellada mia eteria me to onoma "Virgin Hellas", alla pios kserei ??? :)

Nai exei kleisei edo kai 2 xronia! tora giati den ksero akrivos...isos epeidi den itan kai polu xrisimi??? i virgin holidays kai to virgin travelstore leitourgoun akoma...pantos apo oles tis etairies pou petagan athina kai stamatisan to dromologio,i virgin einai auti pou me enoxlei perissotero...Makari na petagan edo...esto kai me ena apo to a340 tous :D :lol:

parolo pou san brand name to exw skylovarethei (apo cd ws aeroplana syn kamia 20aria alles omonymes etairies),
parolo pou tin snobarw apistefta, isws logw tis dynamikis tis stin agora (kai tis allazonikis tis symperiforas)
parolo pou polloi tin thewroun ws ton logo pou ekleisan polles alles etairies,

ofeilw na dwsw diapisteftiria se aytin tin daimonia proswpikotita onomati richard branson kai na paradextw pws, nai tha itan timi gia ton ATH na ton episkeptetai i Virgin

alithia, giati stamatise i Virgin na petaei Athina, logo tou antagonismou ? i epidi figan ta A320 kai pigan stin VIRGIN SUN ?

Mprorei na kano lathos:
i Virgin den ehei pia A320 katholou, mono B737 Virgin Express (Belgio), 737 stin Virgin Blue (Australia), kai 737 stin Pacific Blue (Nea Zinlandia - kainouria eteria einai auti). O Stolos tis Virgin Atlantic apotelite tora mono apo A340 kai kai B747.

Sostos ?

alex σωστός....

Όντως η Virgin Atlantic έχει μόνο 747-400 & Α340-600 / 300.

Από ότι είχα ακούσει, η γραμμή σταμάτησε γιατί κατέστη ασύμφορη...

Η Virgin σκεφτόταν τη διακοπή του δρομολογίου της Αθήνας αρκετό καιρό πριν το κόψει οριστικά, γιατί το κόστος του ήταν σημαντικό. Έβαλαν Α321 για να μειωθεί το κόστος (αυξήθηκε λόγω του μεγαλύτερου αεροσκάφους, αλλά υπήρχαν και περισσότεροι επιβάτες, οπότε αυξήθηκαν και τα έσοδα). Όμως η μείωση της επιβατικής κίνησης για Αμερική λόγω 11/9 και η ανάγκη για εξοικονόμηση χρημάτων γενικά, μάλλον το κατέστησαν εντελώς ασύμφορο. Εξάλλου, είχαν ένα και μόνο Α321 σε μια ολόκληρη αεροπορική εταιρία, αν και νομίζω ότι τα πληρώματα του Α321 πετούσαν και στα Α340 (το γνωστό και πoλυσυζητημένο commonality).

Auto pou eixa akousei einai oti to 20% ton epivaton itan connecting gia ameriki ktlp kai logo tis 11/09 o arithmos autos meiothike kai logo tou oti to dromologio itan ton perissotero kairo zimiogono kopike....sin tou oti tote ekleise kai i virgin sun opote apo o stolos tous se a321 ginotan molis 1 aeroskafos....Euxomai an me to kalo sugxoneutei me tin BMI na petaei ksana gia ATH!

i Qantas ta bazi me ton Branson:

I Qantas etimazi tin idrisi mia eterias LCC gia ptisis esoterikou. idi einai se diapragmateuseis me tin Airbus kai tin Boeing gia tin agora 23 :!: A320 i B738

auto pou me parakseneuei se autin tin idisi einai

- I qantas den ehei kiolas tin Australian me B767 san LCC (pou eithele na erthi ATH)??
- o aritmos 23 aerplana me entiposiazei : pos theli i Quatas na brei tosous epibates gia na gemisi tosa aeroplana ? i mipos theloun me merika apo auta na antikatastisoun ta 733 kai 734

"Negotiations are underway with Boeing, Airbus and aircraft lessors for the acquisition of 737-800 or A320 aircraft that will see the new low cost carrier have a minimum of 23 aircraft by mid-2005."

alex vomizw oti n upopsia sou exei basn.. :)

Mr Dixon said the current Qantas domestic operation would continue as now, but with an even greater focus on delivering quality service, particularly to the business community.

[/u]