Συνεχίζω από θέμα " Παλιό πτυχίο ΥΠΑ τύπου ΙΙ" {σύμφωνα με προοτροπή του nromeo} και την απάντηση που έδωσε ο ίδιος την 31 Οκτ 2009 - 14:14:
Το μυαλό σου σου στη διαπλοκή και στη λάσπη nromeo. Μου θυμίζεις αντίδραση πολιτικού.
Είδες πουθενά να κάνω δυσφήμηση στον οργανισμό 147 της ΕΑΒ;
Ίσα ίσα μπράβο σας και συγχαρητήρια που αρχίσατε επιτέλους στην Ελλάδα το Part-147 Basic Training Certificate.
Είναι πραγματικα κίνηση άξιας της όποιας διαφήμησης και προσωπικά θα το προτείνω σε γνωστό που θέλει να γίνει μηχανικός αεροσκαφών.
Είδες όμως πουθενά να προτρέπω κάποιον ενδιαφερόμενο να μην πάει στην ΕΑΒ για εξετάσεις ή να του λέω κάτι αντίθετο από αυτα που πληροφορείς εσύ;
Είδες πουθενά να έκανα διαφήμηση στην παλιά ΟΑ πέραν από το αναφέρω οτι έβλεπαν οι φοιτητές στην πράξη πράγματα που θα τους χρειαστουν σε άλλες εταιρίες που μπορεί να πάνε να εργαστουν;
Για εργασία ως Part-66 συμφωνώ οτι τα ρίχνω στην ΕΑΒ, γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα. Σου λέω ξανά οτι έκανα αρκετούς φίλους που δουλεύουν ή δούλευαν στην ΕΑΒ και μάλιστα μερικούς μέσω αυτού του forum.
Για λόγους εθνικής ασφάλειας να μη πουμε τι γίνεται εκεί μέσα, όπως για παράδειγμα πόσους μηχανικούς έχετε για πόσα αεροπλάνα...
Οι χρόνοι παραδοσης αεροσκαφών από συντήρηση νομίζεις οτι ήταν καλύτεροι στην ΟΑ;
Όλο αυτό το χάλι στην ΕΑΒ και στην παλιά ΟΑ έχει ένα κοινό παρονομαστή, την έλειψη προσωπικού. Ποιος ευθύνεται για τη μη πρόσληψη αυτού; Το κράτος!
Εσύ συνεχίζεις νομίζεις οτι σου κάνω προσωπική επίθεση και οτι υποχωρώ με το να λέω οτι είμαστε συνάδελφοι.
Πολύ καλά λοιπόν, η τύχη μας τα φέρνει έτσι που σε λίγους μήνες δε θα είμαστε.
Καλή σου σύνταξη και με υγεία πάνω από όλα, μιας και που έγραψες οτι έχεις ταλαιπωρηθεί.
Δε χρειάζεται να είναι κανείς παντογνώστης για να γράψει τη γνώμη του για κάποιο θέμα.
Για πες μου κύριε διαπλοκέα, ποιος είναι ο ρόλος μου; Μήπως έχω να κερδίσω τίποτα;
Γράφεις για τον Καλλιάνο και νοοτροπίες της ΟΑ που πολεμούν την ΕΑΒ. Για τους υπόλοιπους που ίσως διαβάζουν ο κ. Καλλιάνος είναι συνδικαλιστής της ΕΠΤΑΟΑ.
Δεν ξέρω ποια είναι η θέση των παλιοτέρων της ΟΑ για την ΕΑΒ, ούτε όμως τους ονομάζω όπως κακώς έκανες nromeo.
Προσωπικά εγώ επιθυμούσα από καιρό να φτιαχνόταν ένας κολοσσός συντήρησης στα Βαλκάνια, αν όχι και στην Ευρώπη, με τη συνεργασία της παλιάς ΟΑ και της ΕΑΒ. Τώρα είναι αργά. Τέτοιες κινήσεις γίνονται από ανθρώπους με όραμα και από ότι έμαθα, υπήρχαν τουλάχιστον στην παλιά ΟΑ άτομα που είχαν εκφράσει την ιδέα αυτή. Δεν το σκέφτηκα εγώ.
Εγώ έχω τη δική μου νοοτροπία που την υιοθέτησα από το εξωτερικό, όπου έμαθα να εργάζομαι σαν επαγγελματίας και όχι σαν καννίβαλος, την οποία εμπλουτίζω συνέχεια με ό,τι καλύτερο βιώνω στην Ελλάδα. Σπούδασα δούλεψα σε χώρους που αν είχες την τύχη να έμπενες, θα έτριβες τα μάτια σου από την οργάνωση που είχαν.
Στην τάξη μου με εκλέξανε για class representative στα συμβούλια του τμήματος 147 και του κολλεγίου συνολικά γιατί πάντα είχα το θάρρος της γνώμης μου και πάντα υπήρχε επικοινωνία μεταξύ των καθηγητών και των φοιτητών. Ουτε φασαρίες ούτε τίποτα.
Λες για τα 32 χρόνια σου και το ένα που έκανες και το άλλο.
Στη σχολή είχα καθηγητή που άρχισε νεαρός μηχανικός στα super constellation και τελείωσε την καριέρα του σε 777. Άλλος ήταν test pilot στο BAC1-11.
Τι να μου πεις εσύ τώρα για τη πτέρυγα του F-4...
Μπράβο που δε κανατε ζημιές σε σχέση με τους Γερμανούς στο F-4. Έχετε κάνει αλλού ζημιές.
Το να κάνεις ζημιά δεν είναι επιθυμητό, αλλά όταν γίνει {γιατί παντού γίνονται ζημιές} το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις τι έφταιξε για να το αποφύγεις. Δεν υπάρχει εταιρία στον κόσμο που να μην έχει κάνει "πατάτες". Το θέμα είναι να τις περιορίσεις. Module 9 - Human Factors, καλός ε;;;;
Εσύ nromeo το πήγες στην προσωπική επίθεση. Πας να μου τη βγεις με την προϋπηρεσία σου μιας που ξέρεις οτι είμαι νεότερός σου.
Να με φωτίσει ο Θεός να γίνω πολύ καλύτερός σου όταν θα έχω και εγώ 32 χρόνια στην πλάτη μου.
Κακώς νομίζεις οτι έκανα διαχωρισμό των φοιτητών. Στο ΤΕΙ Χαλκίδας πήγα μόνο και μπορεί να διαβάσει ο καθένας με ποιά ιδιότητα μίλησα στα παιδιά εδώ
https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?p=102835#p102835 στην απάντηση που έδωσα την 13 Οκτ 2009 - 22:49. Δε με κάλεσε επίσημα το ΤΕΙ, ο καθηγητής πήρε πρωτοβουλία και μπράβο του.
Τώρα αν δε σας κάλεσε επίσημα το ΤΕΙ ως παντογνώστη και αρχι-γκουρού της νομοθεσίας {επιστρέφω την προσβολή} δεν φταιω εγώ.
Που είδες εσύ οτι καλύπτω κάποιον από το ΤΕΙ;
Αν έθεσες τον εαυτό σου εύκαιρο στα παιδιά μπράβο σου και κακώς που δεν έδειξαν ενδιαφέρον. Το κρίμα στο λαιμό τους.
Όσο για το τι έγινε μεταξύ ΤΕΙ - ΥΠΑ και που σκάλωσε το θέμα, δε με ενδιαφέρει και εμένα.
Πώς γίνεται τα αεροπορικά θέματα να σκαλώνουν στην Ελλαδάρα μας και ποτέ δε φαίνεται να υπάρχουν λύσεις για αυτά;;;;
Γράφεις "αν σε ενοχλεί ότι υπάρχουν και αυτοί, ενώ εσύ είσαι αρκετά νεότερος κάτοχος πτυχοίου Part-66 B1.1. "
Όσοι με δίδαξαν και μοιράστηκαν τις γνώσεις τους μαζί μου ήταν κάτοχοι του πτυχίου τύπου ΙΙ - τώρα κάτοχοι Part-66. Είμαι και θα τους είμαι ευγνώμον για μια ζωή αγαπητέ nromeo. Υπήρχαν όμως και άλλοι κάτοχοι του παλιού πτυχίου, όπως εσύ, που καλύτερα να μην τους είχα γνωρίσει.
Τέλος έχεις φαγωθεί με την ανωνυμία των μελών του forum. Εγώ το εκλαμβάνω ως προστασία που προσφέρουν τα forum από κακόβουλα πλάσματα.
Λύσαξες να μάθεις ποιός είναι ο Makedonas και ποιος είμαι εγώ.... Μείνε με την απορία. Είμαι σίγουρος ότι θα ήθελες να μάθεις για να μας δείξεις, σωστά;