Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Παιδιά καμιά γνώμη στην πιο πάνω απορία ....?? Κάποιος ίσως που να έχει πάει φροντιστήριο ??

Ακόμα και στην περίπτωση που δε μετράμε τα ανάποδα, όσον αφορά τα διαγώνια ποια είναι τα "σωστά" και ποια τα "ανάποδα";

Αν θυμάμαι καλά υπάρχουν οδηγίες στην εκφώνηση της κάθε ερώτησης. Μην ασχολείστε με τις "ασκήσεις" σαν να είναι μαθηματικά.
Προσωπικά αν μου ζητούσαν στην ακολουθία BBBBCBBB να βρω πόσα ΒC υπάρχουν θα έλεγα ένα, γιατί δεν είμαι άραβας να
διαβάζω ανάποδα :)

Στα οριζόντια κ στα κάθετα ναι, αλλά στα διαγώνια ξαναρωτάω ποια θεωρείται η σωστή φορά κ ποια η ανάποδη?

Γεια σας παιδια,υπαρχει κανενας φιλοτιμος που θα μπορουσε να δωσει υλικο για το Β σταδιο του τρεχοντος διαγωνισμου?Θα το εκτιμουσα πολυ!Ευχαριστω εκ των προτερων!

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πως αντιλαμβάνεται την άσκηση που πρέπει να θυμόμαστε κωδικούς πτήσεων; εμφανίζονται διαφοροι κωδικοί κ στο τέλος πρέπει να τους γραψουμε; :?:

Καλημέρα και από εμένα...

Έχει συζητηθεί το θέμα εκτενώς...αλλά έχουμε καμία εικόνα για το πόσο χρόνο θα είναι οι διαφάνειες στον προτζέκτορα?

Ευχαριστώ..

Μια εβδομάδα έμεινε...

Κάποια κοπέλα που έδωσε στις προηγούμενες εξετάσεις μου είπε για 30 δευτερόλεπτα.

Βλεπω στο προγραμμα οτι δινουμε σε βαρδιες! Στα ιδια θεματα θα εξεταστουμε ολοι; Ειναι λογικο; ή ειναι λογικο να ειναι αλλα θεματα; τι εχετε να πειτε γι'αυτο;